Oamenii lui Blaga au primit telefoane de ameninţare. Lupte dure în PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Lupta pentru şefia PDL s-a transformat într-o luptă cu şeful statului, după ce acesta s-a poziţionat de partea lui Emil Boc, acuzându-l pe Blaga că a furat startul. Preşedintele l-a mai atacat şi pe Cezar Preda, ironizând performanţele elctorale ale acestuia. Fapt nemaiîntâlnit în PDL, cei vizaţi au reacţionat.

Cezar Preda i-a răspuns preşedintelui cu aceeaşi monedă, iar Blaga l-a acuzat, voalat, de minciună. Preda a ironizat performanţa electorală din judeţul Buzău a preşedintelui României, iar Vasile Blaga a spus: „Nu am auzit când s-a fluierat startul în PDL, Boc şi-a anunţat primul candidatura“, într-un interviu din  Gândul. Blaga a mai adăugat că sprijinul pe care Traian Băsescu i-l acordă lui Emil Boc nu îi va crea un dezavantaj în competiţia electorală.

Dincolo de aceste dispute publice, jocurile sunt dure în spatele uşilor închise. Mai mulţi membri de partid care s-au poziţionat de partea lui Blaga susţin că sunt ameninţaţi telefonic. Ei s-au plâns că primesc mesaje de ameninţare, pe mobil, de la posturi telefonice a căror identitate este „necunoscută“. De aceste apeluri s-au plâns atât „mărimile“ care s-au declarat ca făcând parte din tabăra lui Blaga, cât şi membri obişnuiţi de partid care sunt bănuţi că ar vota cu acesta. Oficial, nu se vor depune plângeri, pentru a nu afecta imaginea PDL, dar şi pentru că ameninţările sunt legate, tocmai, de posibila interacţiune cu organele statului la care ar trebui să apeleze cei vizaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel