O zodie va trece prin momente mai grele. Astrolog: Nu vă bazați pe nimeni!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi redactor şef Astrosens, a revenit cu previziunile astrologice ale săptămânii 28 noiembrie - 4 decembrie.

„Aspectul lui Mercur de pe 1 decembrie nu-mi place. E adevărat că mâine (n.r. luni) Marte din semnul vostru vă mai așează, vă oferă puțină predictibilitate. Dar pe 1 decembrie... Mercur din Casa 7 cu Neptun... nu vă bazați pe nimeni! Și nici pe voi. Nu e bine nici să ascultați sfaturi. Săptămâna aceasta, puneți totul pe hârtie. Relațiile sunt zăpăcite, mai ales cele noi. Dacă la început de săptămână, simțiți că ceva nu merge, renunțați la el”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Daniela Simulescu prezintă horoscopul săptămânii 28 noiembrie - 4 decembrie 2022

Horoscop 27 noiembrie 2022

Luna își continuă tranzitul prin Capricorn. Finalul weekendului va fi destul de apăsător pentru mulți. Dar cum Mercur și Venus sunt în Săgetător, cu siguranță vom găsi activități care să ne scoată și din rutină. Chiar dacă ne ocupăm de ele acasă. Marte se apropie de un trigon cu Saturn, deci încă un motiv să punem frână la tot. 

Berbec

Poți fi și sufletul petrecerii, dar și cel care ia decizia care îi va necăji pe cei din jur. Nu îți este frică deloc de responsabilități. 

Taur

Astrele îți recomandă să faci un test în această perioadă. Să cheltuiești mai puțin decât ai face într-o zi de duminică normală. 

Gemeni

Încerci să accepți unele situații. Parcă nu mai vrei să lupți cu morile de vânt, înveți că nu putem controla totul în această viață. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu le faci tu pe toate, ci să ceri ajutorul sau să îi implici și pe cei dragi în treburile gospodărești. 

Leu

O parte din tine vrea să petreacă ziua aceasta fără responsabilități, dar cealalta parte știe că nu poți să fugi de ele. 

Fecioară

S-ar putea să ai unele așteptări în momentul în care comunici ceva, iar efectele să fie destul de surprinzătoare. 

Balanță

Vei face destule ajustări. Mai ales când pleci undeva. Pot apărea situații care te vor scoate din zona de confort și te vor stresa. 

Scorpion

Există riscul să cheltuiești mai mult. Socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg. Deci pleacă fără așteptări!

Săgetător

Ești vivace, îi încânți pe cei dragi și încerci să îți încarci ziua cu evenimente plăcute. De altfel, chiar ai un exces de zel care trebuie consumat. 

Capricorn

Deși nu au pretenții mari de la tine, parcă te simți prea împovărat de către cei dragi. Astăzi, vei cu bateriile golite. 

Vărsător

Poate fi o zi dedicată divertismentului. Și cu siguranță vei găsi oamenii potriviți care să te acompanieze în demersurile tale. 

Pești

Te zbați prea mult în a le face pe plac celorlalți. Poate este cazul să îți dai seama că tu ești cea mai importantă pesoană pentru tine.

 

 

Lună Plină în Gemeni pe 8 decembrie

 

Luna Plină în Gemeni de pe 8 decembrie îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel