Data publicării:

O zodie va trebui să nu ascundă lucruri. Daniela Simulescu: Nu ar strica să adoptați o altă atitudine / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus prin ce va trece o anumită zodie în săptămâna 24-30 aprilie 2023.

Astrologul DC News Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens, a făcut horoscopul zodiei Balanță pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023:

„În ceea ce privește Balanțele, dacă vi se întâmplă ceva săptămâna viitoare, să știți că nu-i de la astre. E viața! Cert este că și pe voi v-aș direcționa să stați mai mult cu resursele voastre. Dacă aveți bani, dacă aveți un cont de economii, un parteneriat financiar, să vă verificați din nou condițiile, că s-ar putea ca în contract să nu fi fost bifat ceva, sau ați semnat ceva și nu se regăsește acolo. Fiți mai atenți!

De asemenea, dacă aveți un partaj, o moștenire de împărțit, nu prea e plăcut. E posibil să aflați și niște secrete, dar să înțelegeți doar ce vreți voi din ele, ori voi să ascundeți foarte multe lucruri. Aș avea foarte multă grijă la Mercur retrograd în Casa a 8-a, pentru că orice ascund poate să iasă. Nu trece repede!

Saturn intră în Casa a 6-a și nu ar strica să adoptați o atitudine la locul de muncă. Mai ușor cu orele suplimentare, cu compasiunea exagerată, cu dorința de a le face pe plac celorlalți, pentru că vă aduce multe dezavantaje. Jupiter mai stă în Casa a 7-a, deci vedeți ce faceți cu relațiile“, a spus, la DC News, Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Provocări la locul de muncă pentru zodia Rac, în săptămâna 24-30 aprilie 2023. Daniela Simulescu: Ești ca un copil mic! / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel