O ZODIE promite dar nu face. Ai grijă la BANI!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Astrologul DC News Daniela Simulescu vine cu noi previziuni pentru nativii unei zodii. 

„Luna nouă de astăzi se petrece în casa banilor. Vedeți în continuare la cheltuieli ce faceți pe acolo. Vedeți ce promisiuni faceți la începutul săptămânii, pentru că Venus în opoziție cu Neptun promite mult sau i se promite mult și nimeni nu se ține de promisiune. O să spuneți - nu, că eu nu fac din astea. Și într-un moment în care vă simțiți presați promiteți și voi să faceți aia și dregeți aia și vă duceți acasă și o să vă amintiți ce ați promis. Și pentru că Marte face careu cu nodurile, la voi, din casa a III-a, aveți grijă ce spuneți în prima parte a săptămânii, s-ar putea să spuneți lucruri pe care să le regretați. Dacă simțiți, spuneți-le, le veți corecta pe urmă, nu îmi fac probleme. 

Marte intră în Fecioară, intră și Mercur acolo. Vă unduiți voi în așa fel încât să rezolvați problemuțele, să rezolvați ce se întâmplă acolo. Venus se va apropia de casa a IV-a. Asta poate să însemne că săptămâna aceasta puteți planifica cu membrii familiei sau cu persoanele cele mai dragi o vacanță împreună sau câteva zile pe care să le petreceți. Sau vi se întorc rudele din anumite vacanțe, vorbiți cu ele, mergeți la evenimente cu ele, interacționați mai des. Bine, nu foarte departe de casă, că Venus se va apropia acolo. Deși, să știți că având așa de mult marcaj în casa a III-a, ați face bine să vă fâțâiți. Acum să nu călătoriți peste hotare, dar să vă plimbați”, le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Rac. 

Horoscop, duminică, 8 august 2021

Berbec

Luna Nouă se petrece în casa iubirii și a copiilor. Este o zi nemaipomenită să te întrebi cât de mult te iubești.

Taur

Timpul petrecut cu familia este cel important. Nu contează că vă aveți extraordinar de bine sau nu, ci că sunteți împreună.

Gemeni

Cu Luna Nouă în casa a treia, vei observa că nu mai vrei să spui chiar totul. Îți vei măsura cuvintele și vei dori respect.

Rac

Te vei preocuopa de bunăstarea celor dragi. Și vei face și câteva cheltuieli în acest sens. Dar vei fi bucuros.

Leu

Luna Nouă se petrece în semnul tău, deci ai putea să îți oferi o zi pe placul tău. Indiferent de ceea ce îți zic cei din jur.

Fecioară

Luna Nouă îți va da cheful să te retragi, să meditezi, să îi observi pe cei dragi. Nivelul de energie va fi unul mai scăzut.

Balanță

Compania celorlalți îți va da stări complexe. Pe unii îi vei adora, dar pe alții ai vrea să nu îi mai vezi niciodată în viața ta.

Scorpion

Familia îți pasează mai multe responsabilități. Vei încerca să comentezi sau să refuzi, însă nu vei reuși până la capăt.

Săgetător

Orice drum sau vizită îți va aduce multă veselie. Mai ales dacă ești acompaniat de persoanele cele mai dragi ție.

Capricorn

Luna Nouă îți poate da curajul să discuți despre subiectele cele mai dureroase cu partenerul. Te vei simți mai eliberat.

Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa relațiilor. Deci astăzi, partenerul este cel important sau persoana pe care o placi de ceva timp.

Pești

Va fi o zi destul de aglomerată, deși este duminică. Ai multe de rezolvat și pare că e prea puțin timp la dispoziție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel