O ZODIE este greu încercată de Univers. Clipe grele pentru o ființă dragă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Vărsătorii au prea multă energie.
Vărsătorii au prea multă energie.
Horoscop 21 - 27 octombrie. O zodie este pusă la încercare de Univers. 

"Mercur este în continuare în Scorpion, Casa muncii, se apropie de Venus, adică pendulează: azi merge, mâine nu merge și tot așa. Sunteți ca o bărcuță care se plimbă pe o albie, sunteți atenți și-n stânga, și-n dreapta, dar parcă nu se întâmplă mare lucru. Toate aceste zile sunt benefice, pentru a vă da seama că schimbarea vine din interior. Dacă voi vreți să se schimbe ceva în jurul vostru, spre exemplu, să vă meargă mai bine la muncă sau să simțiți ceva acțiune, totul trebuie să pornească de la voi. Dacă stați în "dolce vita", nu se întâmplă nimic. 

Acest Mercur în Scorpion vă dă foarte multe gânduri, idei, scenarii, dar sunt pe dinăuntru. Trebuie să și faceți ceva, pentru ca Universul să vă ajute.

Aș avea o rugăminte: Marte, fiind în careu cu Saturn, partea financiară a partenerului va avea de suferit. Ori trebuie să împrumutați pe cineva, ori trebuie să-l ajutați. Deci, puțină mai multă atenție dacă partenerul trece printr-o astfel de fază. Arătați-i mult suport, pentru că are nevoie", sunt previziunile pentru zodia Gemeni, prezentate de astrologul Daniela Simulescu. 

VEZI ȘI: Universul răsplătește, în sfârșit, o ZODIE. Schimbare în carieră, bani mai mulți


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel