O turistă, ucisă de o umbrelă luată de vânt pe plajă
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 11 aug 2022, 23:07
WhatsApp
Fotografie de la Quang Nguyen Vinh, Pexels
O femeie de 63 de ani a fost ucisă pe o plajă de o umbrelă luată de vânt. 

Femeia a fost străpunsă de umbrela luată de vânt în zona pieptului, anunţă autorităţile. Incidentul a avut loc miercuri în jurul prânzului pe o plajă din Carolina de Sud. 

Umbrelele de plajă au un capăt ascuţit cu ajutorul căruia pot fi împinse în nisip. Aceasta nu a fost însă ancorată cum trebuie, motiv pentru care a fost zburată de vânt, scrie The Guardian. 

Conform sursei citate, aproape 3000 de oameni sunt răniţi anual de umbrele de plajă. 

O femeie a înviat! A dat capacul sicriului jos la propria înmormântare

O femeie presupusă moartă a fost transportată de urgență la spital după ce a ieșit din sicriu de la propria ei înmormântare, în fața celor îndoliați. Rosa Isabel Cespedes Callaca a fost declarată din greșeală moartă după un accident în Lambayeque, Peru, în care a murit și cumnatul ei. Cei trei nepoți ai ei au suferit răni grave în urma accidentului de pe drumul Chiclayo-Picsi din regiune.

G Ad:

Rosa a fost pusă într-un sicriu pentru înmormântare marțea trecută, dar slujba a fost întreruptă după ce membrii familiei, șocați, au auzit un zgomot venind din sicriul femeii. Rudele ei au auzit bătăile după ce au ridicat sicriul pe umeri, scrie The Sun. 

Femeia din sicriu a înviat la înmormântare

Participanții au deschis capacul pentru a o găsi pe Rosa în viață și uitându-se la ei. Îngrijitorul cimitirului Juan Segundo Cajo a spus:

„Ea a deschis ochii și se uita la noi, transpirată. M-am dus imediat la biroul meu și am sunat la poliție”, a spus îngrijitorul cimitirului Juan Segundo Cajo

Familia ei a luat sicriul și a dus-o pe femeie la Spitalul de referință Ferrenafe din Lambayeque, cu Rosa încă înăuntru. Medicii s-au grăbit să o pună pe Rosa la aparate după ce au observat că are semne vitale. În mod tragic, ea a murit câteva ore mai târziu.

Rudele se revoltă în faţa liderilor din sănătate

Rudele ei devastate îi cheamă acum liderii din domeniul sănătății pentru a afla cum a fost declarată moartă „în primul rând”. Mătușa ei a declarat presei locale: „Vrem să știm de ce s-a întâmplat așa ceva cu nepoata mea ieri, când o duceam să fie îngropată. Avem videoclipurile în care ea împinge și atinge sicriul”.

Rudele Rosei cred că aceasta a intrat în comă după accident, ceea ce ar putea explica de ce medicii au crezut-o moartă. Polițiștii din Peru investighează incidentul bizar.

Un pacient viu a fost transportat la morgă

Autoritățile districtuale chineze au concediat patru oficiali după ce aceștia au preluat cu un sac destinat trupurilor neînsuflețite un pacient în vârstă dintr-un cămin de îngrijire din Shanghai. Duminică, au apărut videoclipuri online care arată două persoane care par a fi lucrători de la morgă care puneau sacul pentru cadavre într-un vehicul.

Mai târziu, lucrătorii au fost văzuți trăgând punga, care mai apoi a fost deschisă. Se pot auzi persoanele din jur spunând că pacientul este încă în viață. Incidentul a stârnit un val de furie larg răspândită pe rețelele sociale chineze, 

Oficialii din cartierul Putuo din Shanghai au confirmat incidentul, adăugând că pacientul fusese dus la spital și se afla într-o stare stabilă. Autoritățile raionale au spus că cinci oficiali și un medic sunt investigați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro