O tânără din Vrancea a murit după ce a sărit dintr-o mașină în mers
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O tânără din Vrancea a murit după ce a sărit dintr-o mașină în mers / Foto: Pixabay, de S. Hermann & F. Richter
O tânără din Vrancea a murit după ce a sărit dintr-o mașină în mers / Foto: Pixabay, de S. Hermann & F. Richter
O tânără de 27 de ani din Vrancea a murit după ce a sărit dintr-o mașină în mers.

O tânără de 27 de ani a decedat după ce s-a panicat şi a sărit din autoturismul pe care îl conducea, al cărui motor s-a oprit în mers, duminică seara, la Sihlea, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres.

"La data de 5 iunie, ora 20,10, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E, în localitatea Sihlea, drum care ocoleşte podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia. Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că o femeie de 27 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe o porţiune în rampă, s-ar fi panicat după ce motorul autoturismului s-ar fi oprit şi ar fi sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, femeia a fost preluată de ambulanţă însă, din cauza leziunilor multiple, aceasta a decedat ulterior.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă. 

Hunedoara: Un motociclist a murit în apropiere de Simeria

Un motociclist de 43 de ani, din judeţul Alba, a murit duminică într-un accident de circulaţie, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism pe DN 66, Simeria-Călan, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

"Se pare că motociclistul nu a mai putut evita impactul şi a lovit autoturismul în partea stânga - spate, în momentul în care cel aflat la volan se încadrase pentru a vira stânga, spre localitatea Tâmpa. (...) În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a precizat sursa citată.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, victima prezenta multiple leziuni la nivelul capului, toracelui şi membrelor superioare. Echipajele SMURD şi SAJ ajunse la faţa locului au încercat resuscitarea victimei, dar după 45 de minute au fost nevoite să declare decesul acesteia.

Vâlcea: Pieton accidentat mortal pe DN 7

Traficul rutier pe DN 7 este blocat duminică seara, în localitatea Bujoreni, în urma unui accident rutier, soldat cu decesul unui bărbat de 75 de ani, care încerca să traverseze strada, potrivit Poliţiei Vâlcea.

"Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Bujoreni, ar fi acroşat un pieton care traversa strada. În urma impactului a rezultat decesul pietonului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Circulaţia rutieră în zonă este blocată pe ambele sensuri de deplasare, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili cauza exactă a producerii accidentului. 

Galați: Două persoane, rănite într-un accident rutier pe DN 24

Tot ieri, două persoane au ajuns la spital, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 24, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 24, soldat cu rănirea a două persoane.

După primele verificări, poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că în accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, care circulau în aceeaşi direcţie, de la Munteni la Tecuci, şi care, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, au intrat în coliziune. În urma accidentului, au fost răniţi şoferului autoturismului, un bărbat de 50 de ani, şi o femeie care călătorea cu acesta. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel