O tânără din Maramureș i-a dat 24.000 de lei unei tămăduitoare pentru a-și întoarce fostul iubit. Ce s-a întâmplat apoi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O tânără din Maramureș i-a dat 24.000 de lei unei tămăduitoare pentru a-și întoarce fostul iubit / Foto: Pixabay
O tânără din Maramureș i-a dat 24.000 de lei unei tămăduitoare pentru a-și întoarce fostul iubit / Foto: Pixabay
O tânără din Maramureș a plătit 24.000 de lei unei tămăduitoare pentru a-și recupera fostul iubit. 

O tânără din Maramureș nu a putut trece peste despărțirea de fostul său iubit, așa că s-a gândit că l-ar putea recupera dacă apelează la serviciile unei așa zise tămăduitoare. Naivitatea a costat-o scump. I-a plătit femeii nu mai puțin de 24 de mii de lei în speranța că aceasta va putea face în așa fel încât fostul său iubit să se întoarcă la ea. 

Cum era de așteptat, iubitul nu s-a întors, iar tânăra de 28 de ani și-a dat seama într-un final de greșeală pe care a făcut-o și a anunțat poliția, scrie ProTv.ro.

Cum a găsit-o pe tămăduitoare

Tânără a apelat la tămăduitoare, după ce a găsit un anunț pe internet. A contactat-o, iar aceasta i-ar fi promis că în câteva luni se va împăca cu fostul iubit. Credulă, tânăra a transferat imediat bani în contul individei. Mai mult, ea a continuat să depună diverse sume de bani, timp de trei luni. În total a plătit 24 mii lei în total pentru diverse ritualuri și sfaturi. Nimic nu a funcționat. Bărbatul așa și nu s-a mai întors. Abia atunci tânăra s-a gândit că ar putea să fi fost păcălită și a mers la poliție să depună o plângere pe numele tămăduitoarei.

Acum speră să își poată recupera măcar o parte din bani. Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru înșelăciune. Totuși, ar putea dura mai mult timp până când o vor găsi pe femeie deoarece aceasta acționa din spatele unui calculator, iar tânăra nu știe cum arată sau care este numele său real.

Vrăjitoare din Buzău, vizitată de mascați. Nu a ghicit ce o așteaptă

O femeie de 27 de ani din Buzău, care pretindea în mediul online că este vrăjitoare, a fost vizitată de polițiști și mascați în luna aprilie. Nu a ghicit ce o așteaptă. 

Ghicitoarea opera online, având două conturi pe rețeaua de socializare Facebook. Acolo era contactată de persoane care îi solicitau serviciile și de care ea profita, spunându-le că le va rezolva problemele de orice natură. În schimb, cerea sume enorme de bani. A păcălit astfel aproximativ 20 de oameni din România și din afară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel