O tânără a reapărut la 15 ani după ce a fost dată dispărută, dar părinţii nu o recunosc
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O tânără a reapărut la 15 ani după ce a fost dată dispărută, dar părinţii nu o recunosc / Foto: Pixabay, de Helmut Strasil
O tânără a reapărut la 15 ani după ce a fost dată dispărută, dar părinţii nu o recunosc / Foto: Pixabay, de Helmut Strasil
O tânără a reapărut la 15 ani după ce a fost dată dispărută, dar părinţii spun că fata nu este fiica lor.

O tânără a cerut unui cuplu să o recunoască drept fiica lor dispărută în urmă cu 15 ani, dar părinții nu cred în "dovezile" femeii și susţin că cea care pretinde că este fiica lor le pricinuieşte doar durere, scrie Ziarul de Iași.

Julia Wandelt, în vârstă de 21 de ani, din Polonia, a devenit virală după ce a sugerat că ea ar putea fi Madeleine McCann, fata dispărută în 2007. Ea şi-a împărtăşit povestea pe reţelele de socializare, unde dezvăluie motivele care au determinat-o să creadă că ea este Maddie. Julia susţine că a fost victima unui abuz sexual în tinereţe şi spune că un pedofil german, suspect în cazul Madeleine McCann, a fost agresorul ei.

De asemenea, ea spune că are aluniţe în poziţii similare cu Madeleine şi a arătat, de asemenea, că are un marcaj în ochi, similar colobomului, exact ca Maddie.

Părinții au sperat mereu că își vor găsi fiica dispărută

McCann s-a născut în mai 2003 - ceea ce înseamnă că acum are 19 ani - iar Wandelt a afirmat că vârsta ei de 21 de ani ar putea fi incorectă.

Părinţii lui Maddie, Kate şi Gerry McCann, nu şi-au pierdut niciodată speranţa că își vor găsi fiica, dar surse au declarat pentru The Sun că afirmaţiile lui Wandelt ar putea provoca mai mult rău familiei.

Părinţii au spus: “Această apariţie provoacă o durere inutilă pentru Kate şi Gerry... Atât de multe afirmaţii false au fost făcute de-a lungul anilor şi nu au nevoie de altele”.

Investigaţie de 12 milioane de lire

Dispariţia lui Madeleine McCann în 2007 rămâne unul dintre cele mai mari cazuri nerezolvate din istoria Marii Britanii. McCann avea trei ani când a dispărut din casa de vacanţă a familiei sale din Portugalia. Părinţii ei au lăsat-o să doarmă cu fraţii ei în timp ce ei luau cina la restaurantul hotelului, dându-şi seama abia pe la ora 22.00 că dispăruse.

Peste 12 milioane de lire sterline au fost investite în ancheta pentru găsirea ei din 2007, dar fără niciun rezultat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel