O tânără a murit din cauza tratamentului estetic: Cosmeticiana care a injectat siliconul, în arest la domiciliu  
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O tănără a murit din cauza tratamentului estetic.  cosmeticiana care a injectat siliconul, în arest la domiciliu  Foto Pexels
O tănără a murit din cauza tratamentului estetic. cosmeticiana care a injectat siliconul, în arest la domiciliu  Foto Pexels
Răsturnare de situație în ancheta privind moartea S. M.,  în vârstă de 35 de ani din localitatea italiană Maranello, lângă Modena, care a decedat pe 21 aprilie, după un tratament cosmetic la sân, efectuat la domiciliu.

Esteticiana P. A., în vârstă de 53 de ani, de origine braziliană, care a efectuat operația, a fost trimisă în arest la domiciliu. Măsura preventivă a fost luată de magistrați, după ce femeia a fost acuzată de infracțiunea de deces, ca urmare a  infracțiunii de exercitare abuzivă a profesiei de medic. Femeia a fost pusă sub acuzare și pentru infracțiunea de fugă de la locul faptei, în formă agravată. 

Potrivit Rai News, esteticiana a fost arestată la domiciliu la ordinul judecătorului din Modena, după ce rezultatele autopsiei au arătat că S. M. a murit din cauza unei embolii, care a fost provocată de o injecție cu silicon în sânul drept. 

În sângele victimei, medicii legiști au găsit  300 de centimetri cubi de lichid. Ancheta a inclus, de asemenea, și mărturia unei alte femei care, cu câțiva ani în urmă, a apelat la aceeași cosmeticiană pentru un tratament estetic, confruntându-se și ea cu "consecințe foarte grave".

Acest lucru l-a determinat pe judecător să dispună măsura preventivă de arest la domiciliu, solicitată de procuratură pentru P. A., care s-a predat în provincia Ferrara.

S. supraviețuise, acum doi ani, unei tentativei de omor  

În noiembrie 2020, S. a supraviețuit unei tentative de omor a fostului ei iubit, care a împușcat-o în cap, spun anchetatorii. 

După ce, inițial, P. A. s-a îndepărtat de locuința victimei, aceasta a mers apoi la Carabinieri din Cento (Ferrara), fiind cercetată de Parchetul Modena pentru exercitarea abuzivă a profesiei, neacordarea primului ajutor  și deces ca urmare a unei alte infracțiuni. 

„Pentru a înțelege dacă P. a fugit din apartament imediat după îmbolnăvirea clientului se va realiza o cartografiere a tuturor camerelor din casa victimei.  Clientul meu vrea dreptate și adevăr, vrea să înțeleagă ce s-a întâmplat cu S. și vrea ca acest lucru să fie sancționat și la nivel judiciar și procesual” a spus  avocatul Pizzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel