Data actualizării:
Data publicării:

O tânără a făcut un gest revoltător într-un troleibuz din Cluj. Este căutată de polițiști - Foto în articol

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay, de naeim a
Foto: Pixabay, de naeim a

Poliţiştii din Cluj-Napoca au deschis o anchetă după ce a făcut o tânără într-un troleibuz.

Citește și - Gest rușinos al unor adolescenți într-un autobuz din Cluj: Nu se face așa ceva!

Polițiștii au fost sesizați de șoferul unui troleibuz, de pe linia 4 a municipiului Cluj-Napoca, că o tânără a spart o uşă de sticlă, din partea din spate a autovehiculului, lovind-o cu piciorul.

Tânăra este căutată de polițiști în urma acestui gest incredibil

Astfel, se fac verificări pentru a o identifica pe tânără. În imaginile publicate de presa locală se poate observa cum o tânăra stă în picioare lângă uşa din spate a troleibuzului și vorbește la telefon. Însă, la un moment dat loveşte extrem de puternic cu piciorul geamul uneia dintre uşi, care se sparge instant. Apoi, tânăra coboară din autovehicul şi pleacă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cercetări pentru distrugere

Astfel, poliţiştii fac verificări pentru a o identifica pe tânără și a se stabili situaţia de fapt, precum şi luarea măsurilor legale care se impun, a spus Poliția. În cauză se fac cercetări pentru distrugere.

Foto

Sursa foto - Captură video Observator / CTP Cluj cameră de supraveghere troleibuz 4

”La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un mijloc de transport în comun, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 09.20, o persoană necunoscută ar fi spart uşa de sticlă din capătul vehiculului”, a transmis IPJ Cluj.

Citește și - Cum scapi de nervii din trafic

În urma dezvoltării Clujului și a localităților limitrofe, considerată de o parte din locuitori ca fiind haotică, a apărut în ultimii ani o problemă uriașă în oraș, traficul rutier! Blocajele de pe arterele principale, chiar și de pe străzile secundare, mai ales la orele de vârf, pot fi uneori mai mari decât în București, sigur că respectând proporțiile numărului de locuitori. Citește aici detalii!

Însă ce soluții practice există la situația neplăcută de a sta cu nervii întinși la maximum, zeci de minute, blocat în autotursim, în oceanul de autoturisme? 

Astfel, o posibilă soluție de a decongestiona traficul rutier este să încurajezi oamenii să călătorească utilizând, atucni când se poate, transportul în comun, însă nu oricum, ci transportul în comun care beneficiază de benzi dedicate pentru autobuze, troleibuze! La Cluj există multe benzi dedicate, însă ”mai este loc” și pentru altele noi care s-ar putea face! Mai mult, la Cluj-Napoca, orașul are o flotă modernă de autobuze și troleibuze.

Totodată, o semaforizare inteligentă este de mare folos, pentru ca timpii de deplasare să fie și mai scurtați, optimizați!

Benzi dedicate pentru autobuze și troleibuze și semaforizare inteligentă

”Prin toate acțiunile pe care le-am făcut în ultima perioadă, vă pot spune că încercăm să încurajăm publicul călător, cetățenii din municipiul Cluj-Napoca și din zona metropolitană, să apeleze la transportul public. Bineînțeles că, pe lângă un transport public modern și nepoluant, ne preocupăm și de un transport care să aibă un timp de parcurs cât mai scurt până la destinație. În acest sens, aceste benzi dedicate pentru autobuze și troleibuze ajută foarte mult. Scurtează timpul de deplasare și, oarecum, putem spune faptul că ajută la fluidizarea circulației.  Pe lângă benzile dedicate, încercăm și alte soluții în ce privește ”timpii undă verde”, reglarea timpilor de semaforizare în principalele intersecții, în favoarea transportului public!”, a spus  Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, pentru DC News. Vezi articolul aici!

Citește și -  EROUL ZILEI: Vasile, șofer de troleibuz. A returnat o geantă plină cu bani: ”Plângea. Mi-a mulțumit nespus”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel