O studentă la Farmacie s-a sinucis după ce a primit un mail GREȘIT de la facultate. Ce scria în el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O studentă la Farmacie s-a sinucis după ce a primit un mail GREȘIT de la facultate. Ce scria în el / Foto: Pixabay
O studentă la Farmacie s-a sinucis după ce a primit un mail GREȘIT de la facultate. Ce scria în el / Foto: Pixabay
O studentă s-a sinucis după ce a primit un mail greșit de la facultate. Află în articol vestea care a împins-o la gestul tragic.

O studentă de 21 de ani s-a sinucis după ce a primit un email în care era anunțată în mod eronat că a picat un examen și nu poate promova anul universitar, scrie Daily Mail.

Mared Foulkes, din Anglesey, Țara Galilor, s-a sinucis pe 8 iulie. Tânăra s-a aruncat de pe Podul Britannia, care leagă localitatea Anglesey de Bangor. Ea era studentă în anul al doilea la specializarea Farmacie, din cadrul Universității Cardiff. Totodată, ea lucra de câțiva ani cu jumătate de normă într-o farmacie din Anglesey.

Ce a descoperit ancheta

Deși inițial rudele fetei nu își putea explica de ce studenta a recurs la acest gest extrem, noi dete din anchetă arată că Mared Foulkes a primit un mail trimis automat de universitate cu câteva ore înainte ca aceasta să moară, în care era anunțată că a picat o restanță și nu va putea promova în anul al treilea. În email se preciza că Mared a înregistrat 39 de puncte din 100, când, de fapt, aceasta îl promovase cu 62 de puncte. Se pare că cele 39 de puncte erau de la un examen anterior, pe care l-a picat pe 26 martie și nu la restanța din 24 aprilie, pe care a trecut-o. Acum se presupune că anume această veste a împins-o pe tânără să se sinucidă.

„A primit un email automat - nu a fost nimic personal - niciun apel telefonic, nimic. Ea a crezut că a picat și că emailul spunea că nu poate lua diploma. Ea ar fi simțit că toate visele și aspirațiile ei s-au terminat atunci. Pentru o tânără de 21 de ani este de necrezut.”, le-a spus anchetatorilor mama tinerei. 

Cum și-a petrecut tânăra ultima zi din viață

Potrivit anchetatorilor, în dimineața în care a primit e-mailul, Mared Foulkes a făcut sport, iar apoi a plecat la farmacia la care lucra. S-a întors acasă în jurul orei 18:00 și a luat cina împreună cu părinții ei.

Ulterior, în acea seară, i-a spus mamei sale că pleacă la supermarket ca să cumpere ingrediente pentru o prăjitură, pe care urma să o facă a doua zi. Nu a mai ajuns la magazin pentru că s-a îndreptat însă spre Podul Britannia, care leagă Anglesey de Bangor. A fost văzută de martori când a ieșit din mașina sa și s-a îndreptat spre marginea podului, iar apoi a sărit. La fața locului au sosit în scurt timp mai multe ambulanțe, însă medicii nu au mai putut să o salveze și au constat decesul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel