Urmărește emisiunea live
O soţie înşelată a fost dată în judecată de amantă, la Iași
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Edward Lich de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Edward Lich de la Pixabay
Soția și amanta unui bărbat din Iași se judecă de câțiva ani, după ce aceasta din urmă a acuzat că i s-ar fi adus prejudicii de imagine pe Facebook.

Soția unui bărbat din Iași și-a dat seama că este înșelată, iar apoi a fost dată în judecată de amantă, pentru că i-ar fi stricat imaginea pe Facebook.

Amanta a solicitat, în afara daune morale, ca soția să publice pe Facebook și în presă, pe cheltuiala proprie, sentința finală a instanței. 

Ea acuză că soția a publicat pe Facebook mai multe informații care i-au afectat imaginea. P.M. ar fi scris că amanta, A.A. a primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu soțul ei. Astfel, P.M. i-ar fi conturat amantei soțului ei pe Internet imaginea unei persoane imorale și felul în care era văzută ca soție, mamă și contabilă a fost afectat. 

Magistrații au pus-o la plată pe amantă 

După ce au citit postările și comentariile de pe Facebook ale celor două femei, magistrații au decis că „rezultă că între părţi au mai existat convorbiri anterioare, postările constituind urmarea atitudinii reclamantei. Existenţa relaţiei extraconjugale a reclamantei cu soţul pârâtei a fost recunoscută de aceasta.

Este cert că reclamanta a primit anumite sume de bani de la soţul pârâtei, dar nu s-a dovedit că relaţia a avut acest scop. Instanţa nu poate reţine că din conţinutul postărilor rezultă că pârâta ar fi avut intenţia de a denigra. Postările se referă la o faptă reală şi nu sunt folosite cuvinte sau expresii necivilizate la adresa reclamantei”, potrivit Adevărul.

Într-un final, magistrații au decis ca amanta să plătească 4.000 de lei, cheltuieli de judecată. Decizia a fost atacată și se va judeca pe 19 mai, la Curtea de Apel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel