Data actualizării:
Data publicării:

O soluție care va revoluționa industria construcțiilor: Semnătura electronică în proiectare, prezentată de Leviatan Group și certSIGN

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
DC Media Group continuă seria emisiunilor dedicate domeniului construcțiilor, de data aceasta cu un subiect revoluționar pentru industrie, dar care are capacitatea să depășească granițele industriale.

E vorba de semnătura electronică în proiectare și construcții, un game changer nu doar la nivel european, dar și mondial. 

Emisiunea va fi transmisă pe DC News, DC News TV și DC Business, precum și pe platformele de social media ale trustului, vineri, 21 iunie 2024, începând cu ora 16:00. 

Invitații ediției vor fi: 

Catalin Podaru, Founder & CEO Leviatan Group

Maria Văsi, BIM Implementation Manager, Leviatan Group

Aurel Meiroșu, Manager of Business Development Department, certSIGN

 

Semnătura electronică în proiectare, o soluție revoluționară

 

Leviatan Group și certSIGN au prezentat în premieră la Innoconstruct 2024 (29&30 mai 2024) soluția inovativă care înglobează doi pași majori în predarea documentației tehnice în etapa de proiectare, dezvoltată de divizia de R&D a Econfaire Immersive Design, parte a Leviatan Group, alături de certSIGN, lider al pieței certificatelor digitale din România.

De ce e cu adevărat o soluție revoluționară, cum s-a reușit implementarea ei, nu neapărat doar din punct de vedere tehnic, vor fi doar câteva din subiectele abordate.

Totodată, soluția permite semnarea digitală calificată a tuturor planșelor și a memoriilor tehnice, în conformitate cu OUG 140/2020, precum și accesarea facilă a documentelor originale de către toți actorii implicați în proiecte, în platforma colaborativă BIM, de pe telefon, tabletă sau PC. 

Există așadar cadru legal.

Dar despre acest lucru și beneficiile implementării acestei soluții ne vor vorbi mai mult cei trei invitați, în cadrul emisiunii ce va fi difuzată pe 21 iunie 2024, începând cu ora 16:00.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel