O scenă din filmul Spencer nu s-ar fi petrecut în realitate. Bodyguardul prinţesei Diana a dat verdictul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Bodyguardul prinţesei Diana a spus că o scenă din filmul Spencer, cu Kristen Stewart în rolul lui Lady Di, nu a avut loc în realitate. 

Actriţa Sally Hawkins interpretează personajul Maggie, o apropiată a Dianei, căreia Prinţesa îi povestea multe lucruri intime. În film, Maggie este confidenta Dianei, însă în realitate se pare că lucrurile au stat diferit.

Ken Wharfe, garda de corp a Prinţesei, s-a declarat dezamăgit de scena în care Diana se deschide în faţa lui Maggie, într-un vestiar: „Din experienţa mea, Diana niciodată nu i-a povestit lui Maggie lucruri intime, mai ales în vestiar‟, a spus bărbatul pentru People.

Cu toate acestea, Wharfle le-a mărturisit jurnaliştilor că Diana a căutat adesea să stea departe de familia regală şi îşi găsea liniştea alături de personal: „Ea s-a limitat să petreacă timp în bucătărie cu bucătarul sau cu oameni ca mine, în speranţa că timpul va trece şi ea se va putea întoarce în Londra. Îi plăcea să fie înconjurată de oameni în care putea avea încredere‟, a adăugat el, conform clickpentrufemei.ro.

O nouă viziune adusă de "Spencer" 

Filmul "Spencer", regizat de Pablo Larrain, cu Kristen Stewart în rolul prinţesei Diana, aduce o nouă viziune asupra celei care a fost supranumită "prinţesa inimilor". 

Claire Mathon este cea care a transformat-o pe Kristen Stewart în Diana. "Încă de la început, Larrain mi-a spus că este un basm întors pe dos. Este vorba de o prinţesă care decide că nu mai vrea să fie prinţesă. Este mai mult o deconstrucţie şi mai puţin istorie. Este un film plin de coregrafie, cred, în care muzica este foarte importantă. Este un film unde ne mişcăm mult şi simţim mult. Nu am fost niciodată atât de aproape de o actriţă cu camera. Uneori chiar îmi era teamă că o voi atinge. Dar cred că interpretarea ei s-a jucat cu camera. De altfel, ăsta este şi unul dintre subiectele filmului: felul în care Diana se ascundea şi se închidea în ea, în timp ce era constant observată, prea observată. Modul în care se dezvăluie este modul în care ea a rămas liberă", a declarat Mathon, unul dintre cei mai în vogă producători de la Hollywood, pentru CNN. 

VEZI ŞI "Spencer", film despre "Crăciunul de coşmar" al prinţesei Diana. "O prinţesă care nu a mai vrut să fie prinţesă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel