'O să facem așa încât să-l mulțumim pe Gigi Becali!'. Antrenorul Dinu Todoran e sincer: Sunt foarte bine organizat
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
'O să facem așa încât să-l mulțumim pe Gigi Becali!'. Antrenorul Dinu Todoran e sincer: Sunt foarte bine organizat
'O să facem așa încât să-l mulțumim pe Gigi Becali!'. Antrenorul Dinu Todoran e sincer: Sunt foarte bine organizat
Dinu Todoran a oferit declarații în cadrul primei sale conferințe de presă ca antrenor al FCSB.

'Am lucrat, ca jucător, cu unul dintre cei mai buni antrenori din România, Mister Dan Petrescu, dar și cu cel mai bun manager, MM Stoica. De altfel, lui MM vreau să-i mulțumesc pentru susținere. Jucătorii trebuie să înțeleagă că atunci când au venit pe poarta stadionului la Steaua se vrea doar performanță. Trebuie să fie pregătiți 100% pentru a ne atinge obiectivul. Trebuie să demonstrăm că suntem capabili să facem performanță'.

'Sunt o persoană sinceră. Ca antrenor, sunt foarte bine organizat, îmi place sistemul 1-4-3-3, dar în dinamica jocului se poate schimba sistemul. Domnul Becali este patronul echipei și noi o să facem în așa fel încât să-l mulțumim!', a spus Dinu Todoran, în cadrul primei sale conferințe de presă ca antrenor al FCSB.

VIDEO

Amintim faptul că după ce l-a anunţat pe Dinu Todoran ca noul antrenor de la FCSB, Gigi Becali spunea despre acesta că este credincios şi că în momentul în care l-a sunat, era la mănăstire. 

'Am ales un antrenor pe criteriu de cumințenie'

'Am ales un antrenor pe criteriu de cumințenie, un om cuminte, un om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie, să colaborăm cu el. L-a sunat Meme și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare, Sfinții Constantin și Elena. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat deja”, a declarat Becali pentru Digi Sport.

FCSB, CS Universitatea și Sepsi Sf. Gheorghe și-au aflat adversarele din turul al doilea al Conference League

FCSB va evolua cu Şahtior Karagandi din Kazahstan, în turul al doilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut, miercuri, la care echipa bucureşteană a fost cap de serie. FCSB va juca primul meci acasă, pe 22 iulie, returul urmând să se desfășoare pe 29 iulie.

CS Universitatea va evolua cu învingătoarea dintre Laci (Albania) şi Podgorica (Muntengeru), în turul al doilea preliminar al Conference League.

CS Universitatea Craiova va evolua în prima manşă acasă, pe 22 iulie, returul fiind programat pe 29 iulie.

Sepsi Sf. Gheorghe va evolua cu învingătoare din dubla manşă dintre FC Spartak Trnava (Slovacia) şi Mosta FC (Malta), în turul al doilea preliminar al Conference League.

Partidele din turul al doilea vor avea loc la 22 şi 29 iulie.

VEZI ȘI Primul transfer al lui Becali după ratarea titlului. Jucătorul este la 'palat' și va semna cu FCSB / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel