O rusoaică a pierdut custodia celor trei copii ai săi din cauza tatuajelor ”imorale”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O rusoaică a pierdut custodia celor trei copii ai săi din cauza tatuajelor ”imorale”   /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O rusoaică a pierdut custodia celor trei copii ai săi din cauza tatuajelor ”imorale” / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Din cauza tatuajelor de pe corpul său, o femeie din Rusia a pierdut custodia celor trei copii ai săi.

O instanță din republica Daghestan din sudul Rusiei a hotărât că mama a trei copii nu este potrivită pentru a-i fi încredințată custodia acestora din cauza tatuajelor și piercingurilor „imorale” ale femeii. În motivarea instanței se susține că, în urma consultărilor pozelor și a înregistrărilor video depuse la dosar, „N. Sh. Tseretilova duce un stil de viață neconform cu regulile și normele de comportament ale unei mame cu mulți copii”. Mai precis, „există tatuaje cu cuvinte pe corpul ei”, a mai adăugat instanța din orașul Mahacikala.

Femeiea, în vârstă de 33 de ani, a catalogat decizia drept o „absurditate totală”, într-o postare pe Instagram. „Trebuie ținut cont de particularitățile mentale ale regiunii care trebuie luate, mai specific să nu postez vreo poveste sau să îmi exprim propria opinie și să tac din gură și să joc ”femeia slabă””, a afirmat aceasta.

Nu i s-a permis să-și vadă copiii

Tseretilova, care a fost supusă mutilării genitale când avea 7 ani și măritată la 14, a făcut apel la Curtea Supremă, afirmând că nu i s-a permis să-și vadă fiica și cei doi băieți în ultimele trei luni. În replică, fostul soț al femeii a scris pe platformele social media că a câștigat custodia copiilor deoarece aceasta a mers în cluburi de noapte și și-a neglijat îndatoririle de mamă.

Decizia instanței din Daghestan a fost luată vara trecută, dar a fost dezvăluită acum de presa rusă, care s-a bazat pe postări de pe Instagram ale Ninei Tseretilova pe care soțul său le-a prezentat în timpul procesului de divorț.

Daghestan, republică predominant musulmană, a interzis accesul femeilor la piscinele publice și a ajuns în presa din Coreea de Sud după ce a anulat un concert al trupei sud-coreene BTS pe motiv că ar fi „homosexual”, precizează Publika.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel