O româncă și-a găsit sfârșitul în Italia, ucisă de iubit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O româncă și-a găsit sfârșitul în Italia, ucisă de iubit / Foto: Pixabay
O româncă și-a găsit sfârșitul în Italia, ucisă de iubit / Foto: Pixabay
O româncă a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, în Italia.

O româncă a fost ucisă în Italia de iubitul său. Ea a fost găsită moartă de oamenii legii în locuința sa de lângă oraşul Cagliari, Sardinia, după ce familia i-a alertat deoarece erau îngrijorați că femeia ar fi putut păți ceva rău. Ea nu le mai răspunsese la telefon de trei zile. Temerile acestora s-au adeverit. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în dormitor, luni, cu mai multe răni produse prin înjunghiere, scrie Realitatea.net.

Femeia avea 50 de ani și locuia împreună cu iubitul ei, un italian în vârstă de 56 de ani. Bărbatul a fost arestat la câteva ore după ce oamenii legii au descoperit cadavrul, fiind principalul suspect. Poliţiştii l-au prins după ce i-au localizat telefonul mobil. Acesta avea mai multe leziuni pentru că ar fi încercat să se sinucidă,  așa că a fost dus la spital.

Ce spun vecinii

Pare că relația dintre cei doi nu era perfectă de mai mult timp. Potrivit vecinilor, cei doi se mutaseră împreună de câteva luni, dar se certau des. Ei le-au spus anchetatorilor că l-au auzit de mai multe ori pe bărbat amenințând-o pe femeie că o va ucide. Mai mult decât atât, carabinierii au mai fost chemați să intervină la locuinţa celor doi şi înainte de crimă, în urma unui scandal între cei doi. Atunci, românca a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că fusese agresată de italian. De această dată, femeia nu a mai avut scăpare.

Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian de 47 de ani

O altă crimă șocantă s-a produs în Brașov. O tânără de 20 de ani a fost împușcată în cap de iubitul său italian în vârstă de 47 de ani. Se pare că totul a pornit de la o ceartă. Cei doi locuiau într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni, iar incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool.

După ce tânăra și iubitul ei ar fi băut împreună, între aceștia ar fi izbucnit o ceartă care ar fi degenerat. Bărbatul s-ar fi năpustit asupra fetei cu pumnii și picioarele, iar apoi ar fi împușcat-o în cap cu un pistol cu aer comprimat. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel