O româncă dispărută a fost găsită îngropată în curtea contabilei sale din Serbia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de fsHH de la Pixabay
Imagine de fsHH de la Pixabay
O româncă de 53 de ani, dată dispărută, a fost găsită îngropată în curtea casei contabilei sale din Serbia.

Presa din Serbia scrie că poliția anchetează uciderea unei românce de 53 de ani, găsită îngropată în curtea casei contabilei sale. 

Femeia, identificată drept M.H., a fost dată dispărută la 17 mai la Pancevo, lângă Belgrad, în Banatul Sârbesc, potrivit tabloidului sârb Večernje Novosti.

După două zile, trupul ei a fost descoperit în curtea din spatele casei contabilei sale. Descoperirea a venit ca urmare a faptului că, luni, victima le-a spus vecinilor de tarabă că merge la contabilă pentru a rezolva mai multe probleme. Ea nu a mai fost văzută de atunci. 

Contabila de 68 de ani, Bogdanka G., şi fiul ei, Bogdan M., de 46 de ani, au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de uciderea româncei.

M.H., în vârstă de 53 de ani, locuia de un deceniu în Pancevo și avea o tarabă la piața de vechituri din oraș. 

Ipoteza polițiștilor 

Oamenii  legii cred că românca a fost atacată în locuință de fiul contabilei, Bogdan M. Din primele informații, polițiștii iau în calcul ca femeia să fi fost lovită mai întâi cu o cărămidă, de câteva ori, iar apoi dată cu capul de pereți și podea. 

După ce a survenit decesul, trupul ei a fost îngropat în curtea din spatele casei şi acoperit cu plăci de beton.  

Motivul conflictului. Românca le dăduse contabilei și fiului său 20.000 de euro pentru a-i achita taxele către stat, dar ei au cheltuit banii - anchetatorii cred că de aici a și pornit conflictul.

În prezent, sunt verificate și curțile altor proprietăți, pentru că poliția din Serbia anchetează și posibilitatea ca femeia de 68 de ani și fiul ei să fi ucis și alți clienți, transmite sandzaklive.com, citând Nova.rs.

Cazuri similiare

Românca ucisă și jefuită de 8.000 de euro. Criminalul a făcut o donație la biserică

Procurorii din Aosta i-au adus o nouă acuzație lui Gabriel F., italianul de 35 de ani arestat pe 21 aprilie pentru uciderea româncei Elena Raluca Ș. Anchetatorii spun că, după crimă, bărbatul i-a furat victimei sale din apartamentul situat în Viale dei Partigiani un plic în care se aflau aproape 8.000 de euro, scrie Aosta Sera

El a susținut că a folosit banii pentru a plăti șoferii de taxi cu care s-a plimbat în zilele dintre crimă și arest, a achitat chiria pentru casa unde locuia, a cumpărat două telefoane mobile pentru nepoți și a făcut o donație într-o biserică.

Între cei doi ar fi avut loc o altercație, ca urmare a faptului că tânăra ar fi refuzat un joc erotic. Italianul și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, moment în care ea a luat un cuțit pentru a se apăra. Bărbatul a reușit însă să i-l smulgă din mână și a înjunghiat-o în gât. 

În locuința cu pricina, Elena Raluca Ș., originară din Galați, ar fi obișnuit să se întâlnească cu clienții care o contactau în urma unor anunțuri de pe site-uri de escorte. Unii clienți ar fi fost deja audiați.

Mai multe despre crima din Aosta AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel