O româncă de 20 de ani din Italia, dată dispărută, a fost găsită moartă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
O româncă în vârstă de 20 de ani, dată dispărută, a fost găsită moartă sub un copac, pe terasamentul din spatele aeroportului din Padova, Italia. 

Descoperire macabră pe terasamentul din spatele aeroportului din Padova. O româncă de 20 de ani, dată dispărută de câteva zile, a fost găsită moartă sub un copac. 

Trupul neînsuflețit al tinerei zăcea pe un drum de pământ, pe iarbă, sub un copac. Un bărbat care alerga prin zonă a observat cadavrul și a alertat autoritățile, transmite publicația Mattino Padova

Echipajele de prim-ajutor au intervenit la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul. 

În urma verificărilor, s-a constatat că tânăra de 20 de ani, de naționalitate română, era dată dispărută de părinți de pe data de 19 octombrie.

Pentru că în apropierea cadavrului s-au găsit niște sticle de metadonă, se ia în calcul o supradoză. Tânăra, dependentă de droguri, era sub tratament la Sert. Autopsia va avea loc în cursul săptămânii viitoare. 

Anchetatorii vor să afle cu cine a fost tânăra româncă în ultimele ore și unde a stat de marți până sâmbătă.

VEZI ȘI: DECIZIE în cazul româncei ucise în Italia de iubit, după ce i-a spus că este însărcinată

Antonio Borgia, un om de afaceri italian de 53 de ani, şi-a aflat condamnarea după ce a ucis cu bestialitate o româncă însărcinată, în 2019. Femeia rămăsese însărcinată cu el şi l-ar fi ameninţat că îl va spune soţiei, iar italianul susţine că urmărea să-l ruineze şi îi cerea bani în schimbul tăcerii. Tribunalul Palermo l-a condamnat pe Antonio Borgia la închisoare pe viaţă, scria recent realitatea.net.

Detalii din anchetă

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România şi a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo. Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanţă de Giardinello, avea o firmă de construcţii şi era căsătorit.

Cei doi începuseră o relaţie în anul 2018. Gestul criminal a intervenit după un an, atunci când femeia i-a spus că este însărcinată şi că copilul este al lui. Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând totodată că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii. Afaceristul a ucis-o pentru a se asigura că nu-i va spune soţiei sale că i-a fost infidel. Filmul tragicului eveniment a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zona mai puțin populată unde cei doi au discutat, în mașină.

După crimă s-a oprit la un restaurant

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel