Data publicării:

O româncă angajată a Comisiei Europene a dispărut și de atunci nu există nici un semn despre ea. Mama femeii: Fata mi s-a plâns că el o va omorî. Va fi mai șmecher decât Cioacă

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Politia Română
Sursa foto: Politia Română
Lucia-Miorița Alexăndroae, de 32 de ani, angajată a Eurostat, a dispărut, cazul fiind preluat de mai multe țări.

Timp de un an o familie din România și polițiști din două țări nu au putut rezolva un caz plin de semne de întrebare. O tânără mamă, Lucia-Miorița Alexăndroae, de 32 de ani, care lucra la Oficiului de Statistică al Uniunii Europene (Eurostat), a dispărut și de atunci nu există nici un semn despre ea. Rudele ar fi raportat o amenințare cu moartea venită din partea soțului, iar polițiștii au săpat în grădina casei, dar nicio urmă nu a dus la Lucia.

Românca are și cetățenie luxemburgheză, iar înainte de dispariție locuia împreună cu soțul ei și cu fiica lor de 2 ani în Rue du Duché, în satul Sterpenich, în Belgia, aproape de granița cu Luxemburg. 

Rudele au mai povestit că Lucia ar fi anunțat că vrea să divorțeze de soțul ei. Erau împreună de 10 ani

"În data de 8 decembrie, la ora 10:22 de minute, a fost ultima convorbire. M-a sunat ea, că vrea fiica ei, Diana, că îi e dor de bunica din Gârdani, din Maramureş, din România", a spus Lenuța Calauz, mama Luiciei.

"Nu ştiu. Fata mi s-a plâns, înainte de a veni, cu câteva zile de a veni că el aşa a zis că o va omorî. Şi niciodată pe faţa pământului nimeni şi niciodată nu va afla, că el ar fi mai şmecher ca şi Cioacă", a afirmat mama Luciei, conform Antena 3 CNN. 

Ceea ce este ironic este că soţul Luciei este polițist, la criminalistică, și acesta şi-a început cariera scurtă de ofiţer, chiar acolo unde a lucrat şi Cioacă, la Poliţia Braşov.

Rudele au mai povestit că Lucia ar fi anunțat că vrea să divorțeze de soțul ei. Erau împreună de 10 ani. Dispariția româncei a fost raportată de către familie atât în România, cât și în Belgia.

Soțul femeii a fost lăsat să plece după interogatoriu, neexistând dovezi că ar fi fost implicat în dispariția soției sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel