O profesoară din Olt le-a trimis elevilor fotografii cu ea dezbrăcată. "E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase” - FOTO în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O profesoară din Olt care predă la 4 școli le-a trimis elevilor săi poze nud. 

O profesoară de Educație Tehnologică care predă la patru școli din județul Olt a postat pe grupurile de elevi poze cu ea în ipostaze intime, transmite Realitatea Plus. Femeia ar fi trimis din greșeală în această vacanță de iarnă poze cu ea dezbrăcată pe whatsapp. Imediat după apariția acestor fotografii indecente, elevii au anunțat conducerile școlilor.

Ce spune profesoara

Profesoara ar fi recunoscut incidentul și ar fi spus că din greșeală a pus fotografiile la „starea” aplicației, ea dorind, de fapt, să trimită mesaj privat. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt va întruni Comisia de Disciplină și va stabili ce măsuri se vor lua în acest caz, scrie Reporter24. Prof. Victor Iacobescu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Olt, a transmis că a fost deschisă o anchetă disciplinară.

„E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună... Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii. Ţinând cont că doamna are o vârstă venerabilă, respectabilă, cred că este doar subiect de bancuri pentru copii. Doamna era ieşită de la baie şi, nu ştiu, s-a fotografiat sau nu, singură sau...”, a spus Victor Iacobescu.

„Ne pare rău. Situaţia este consumată. Ce s-a întâmplat s-a-ntâmplat în vacanţă, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii. Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângere de activitate de la altă şcoală. Au anunţat dirigintele, şi dirigintele ulterior m-a anunţat şi pe mine... A fost o chestie de o oră-două. Nu ştiu cum au fost puse acolo. Doamna spune că din greşeală. Cu telefonul dumneaei şi cu propriul corp face ce vrea, până la urmă, dar copiii sunt copii, îşi distribuie unul altuia... A fost şi amuzament, probabil şi dramatice pentru unii... E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase”, a spus directorul şcolii, prof. Cristina Opriţescu, potrivit Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel