Data publicării:

O pisică şi-a făcut stăpâna de ruşine. Fură lucrurile vecinilor iar femeia e nevoită să le returneze şi să dea explicaţii zilnic

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O pisică își forțează stăpâna să treacă printr-un moment stânjenitor în fiecare zi.

O femeie din Darley Abbey, Regatul Unit, este sătulă să treacă în fiecare zi printr-un moment stânjenitor, fiind nevoită să returneze zilnic obiectele de valoare vecinilor săi, pentru că pisica sa le fură pe timpul nopții, scrie BBC.

Felina pleacă în fiecare seară de acasă și fură haine și bijuterii din cartier. Aceasta aduce totul acasă și le împrăștie pe covor, iar dimineața, stăpâna sa este nevoită să strângă toate lucrurile și să meargă la vecinii săi, întrebându-i dacă sunt ale lor, pentru a fi înapoiate.

Printre articolele pe care pisica le-a furat de-a lungul anilor se numără și pantofi de designer, poșete, pachete de cârnați, lenjerie intimă și bijuterii. Numai în ultima săptămână, motanul Harry a adus acasă șase articole de îmbrăcăminte, adunate din curțile vecinilor. 

Stăpâna sa, Donna Hibbert, a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii cu articolele furate de pisica ei și a spus: „Cred că sigur există o persoană care se gândește că: „Sigur am pus chestia asta aici”, „Oare unde o fi chestia asta”. Ei bine, dacă cineva recunoaște obiectul pierdut să mă anunțe”. Unul dintre vecinii Donnei și-a recunoscut un obiect personal și a comentat: „Portofelul este al meu. Am crezut că înnebunesc căutându-l”. 

Iată doar câteva din obiectele furate de pisica năzdrăvană:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel