O pisică născută cu patru urechi, influencer în online
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
 Foto: @midas_x24 via Instagram
Foto: @midas_x24 via Instagram
Are două perechi de urechi şi...peste 200 000 de urmăritori pe Instagram. Se numeşte Midas şi trăieşte în Turcia, alături de stăpâna sa iubitoare care a adoptat-o, chiar dacă arată ca un mic elf.

Pisica Russian Blue pe nume Midas a apărut pe Instagram în urmă cu câteva luni, după ce stăpânii ei i-au creat un cont pe Instagram. În ciuda afecțiunii sale, pisicuța a fost adoptată de o femeie din Turcia, care speră să dea un exemplu pozitiv și să încurajeze și alți oameni să adopte animale de companie care nu sunt perfect sănătoase. Femeia are deja un câine și o pisică, însă Midas se înțelege de minune cu aceștia. Felina arată ca un mic elf, iar urechile sale micuțe au uimit pe toată lumea.

Pisicuţa Midas se poate lăuda cu statutul de "influencer" după ce a adunat zeci de mii de urmăritori pe Instagram. Russian Blue are, de fapt, o mutaţie genetică care a făcut-o să îi apară o pereche de urechi în plus. Îşi petrece timpul jucându-se şi îmbrăţişându-se cu fratele şi sora ei labrador, Zeyno, în vârstă de 14 ani şi Suzy de 12 ani.

Pisicuţa are un auz perfect

Urechile mai mici nu o ajută să audă mai bine, dar perechea ei normală funcționează perfect. Stăpânii spus că Midas adoră să asculte muzică ritmată, priveşte la televizor când sunt videoclipuri şi îşi recunoaşte numele, fără probleme, atunci când e strigată. Astăzi, micuţa felină are aproape un an, iar din cele mai recente postări de pe Instagram se pare că urechile din interior au crescut şi ele, ceea ce îi accentuează aspectul "special" dar adorabil.

S-a acomodat cu noua casă chiar din prima zi. De asemenea, lui Midas îi place să se joace cu jucăriile ei şi să doarmă în propriul pat. Unul dintre locurile ei preferate de dormit este pe umărul sau pe pieptul lui Canis. Mama lui Midas, o pisică maidaneză, a născut-o pe ea şi pe cei şase fraţi ai săi într-o grădină, iar Canis a decis să o adopte, potrivit Mirror. În ciuda faptului că are câteva trăsături ciudate, Canis susţine că un veterinar a declarat că pisicuţa este perfect sănătoasă şi că nu are alte probleme. Poate pentru că prezența celor patru urechi este o mutație benignă care nu pare să afecteze negativ viața pisicilor, oamenii adoră să le copleșească pe aceste pisicuțe cu afecțiune. Au mai fost încă două cazuri asemănătoare, în trecut.  În 2018, un exemplar cu patru urechi și un singur ochi, numit Frankenkitten, a devenit chiar imaginea unei campanii de adopție a unui animal de salvare din Australia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel