O pisică cu blana jumătate neagră, jumătate albă i-a îngrozit pe internauți. Cum arată pe întuneric
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
O pisicuță ceva mai specială a făcut furori pe internet.

O pisică a captat rapid atenția în online și a devenit virală. De ce? Pentru că jumătate din cap este acoperită de o blană albă, în timp ce restul corpului este negru. Popularitatea sa a crescut rapid după ce stăpânul ei a distribuit un videoclip pe platforma TikTok.

Inițial, bărbatul și-a filmat pisica întinsă pe canapea, într-o cameră cu lumină naturală, moment în care culoarea distinctivă a blănii sale a devenit evidentă. Mai apoi, acesta a stins lumina, făcând vizibilă doar jumătatea albă a animalului. Rezultatul a fost o iluzie optică interesantă, în care jumătatea pisicii pare să plutească în întuneric. Videoclipul a fost distribuit pe diverse platforme de socializare, devenind rapid un fenomen viral în mediul online.

@vx2431 ** Phantom of The Opera ???????? **@phantomoftheopurra#cat #cute #rare #rarebeauty #kitty #fypシ #fyp #new #4u #foy #foryou #edits ♬ The Phantom Of The Opera - Andrew Lloyd Webber & Gerard Butler & Emmy Rossum

Reacțiile utilizatorilor au fost dintre cele mai hilare. Comentariile au început să curgă, iar videoclipul a strâns rapid peste un milion de aprecieri și peste șase milioane de vizualizări.

„Este cel mai cool lucru pe care l-am văzut vreodată!", a scris un utilizator, în timp ce altul a comentat: „Pisica asta ar trebui să primească un premiu pentru cel mai amuzant animal de pe internet!". "E fenomenal!", "O imagine cum nu vezi în fiecare zi" - au scris alții. "Chiar m-am speriat", "Zici că-i o fantomă cu blană" - au comentat cei mai temători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel