O pisică a fost trecută printr-un scaner cu raze X, într-un aeroport. Ce s-a întâmplat apoi. "Greșeală catastrofală" - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O pisică a fost trecută printr-un scaner cu raze X, într-un aeroport. Ce s-a întâmplat apoi. "Greșeală catastrofală" / Foto: Pixabay, de Michelle Raponi
O pisică a fost trecută printr-un scaner cu raze X, într-un aeroport. Ce s-a întâmplat apoi. "Greșeală catastrofală" / Foto: Pixabay, de Michelle Raponi
Află în articol ce s-a întâmplat când o pisică a fost trecută printr-un scaner cu raze X, într-un aeroport.

Personalul de securitate de la un aeroport din SUA a rămas uluit când o pisică a apărut pe scanerul lor cu raze X. Un călător trimisese animalul de companie prin scaner ca parte a bagajelor de mână, pe Aeroportul Internațional Norfolk din Virginia, scrie Daily Star.

Pisica era de fapt transportată într-o cutie de călătorie pentru animale, dar o fotografie cu raze X a felinei a fost postată ulterior pe Twitter de purtătorul de cuvânt al Administrației pentru Securitatea Transporturilor, Lisa Farbstein, împreună cu un avertisment către ceilalți pasageri să nu facă niciodată același lucru.

Doamna Farbstein a spus: "Când se întâmplă asta, trebuie să o ia de la capăt, ceea ce înseamnă că pasagerul și pisica trebuie să o ia de la capăt la punctul de control".

"Greșeală catastrofală pentru pisici!"



Ea a scris pe Twitter: "Tocmai atunci când credeai că este sigur să-ți aduci pisica de companie într-o excursie... Un călător și-a lăsat pisica de companie în geanta de transport la un punct de control @TSA în această dimineață la @NorfolkAirport. Atenție, proprietari de animale de companie: Vă rugăm să nu trimiteți animalul dvs. de companie prin unitatea de raze X. Greșeală catastrofală pentru pisici!".

TSA recomandă ca pisicile să fie scoase din cutie și să fie trecute prin detectorul de metale în lesă. Dacă nu este disponibilă nicio lesă, pisicile pot fi controlate într-o cameră privată la cererea proprietarului lor, deoarece pot fi mai supărate decât câinii și ar putea zgâria, mușca sau încerca să fugă.

Cum trebuie să fie transportate pisicile



Doamna Farbstein a declarat pentru CNN: "Pasagerul trebuie să scoată animalul de companie din cutie de transport și să-l transporte prin detectorul de metale sau să plimbe animalul de companie prin detectorul de metale cu o lesă. Acest lucru este tipic modului în care oamenii călătoresc cu câini de talie mică. În cazul unei pisici, dacă nu există lesă, recomandăm insistent ca pasagerul să solicite screening într-o sală de screening privată"

Mulți utilizatori și-au exprimat îngrijorarea pentru sănătatea pisicii pe Twitter, după ce au privit imaginea cu radiografia animalului.

Cineva a spus: "Este bine pisica?", la care doamna Farbstein a răspuns: "Da. Călătorul și pisica au trebuit să treacă prin screening-ul în mod corespunzător odată ce ofițerii TSA au văzut imaginea cu raze X. Modul potrivit este să scoată pisica din geanta de călătorie".

Un altul a comentat: "Obținerea unei scanări a pisicii la un buget redus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel