O nouă Sală a Sporturilor la Tulcea. Horia Teodorescu a spus când va fi gata: Ca formă, va fi un fel de Allianz Arena
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Horia Teodorescu a vorbit despre noua Sală a Sporturilor de la Tulcea.

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a venit cu explicații privitoare la construcția Sălii Sporturilor de pe malul Dunării:

„Ați avut recent un eveniment, Gala Sportului Tulcean. Nu e gata, însă, Sala Polivalentă, unde ar fi mers bine. În ce stadiu e investiția pentru o nouă sală polivalentă în Tulcea“, a întrebat Val Vâlcu.

„Sunt atâtea investiții că ar trebui foarte multe ore de discuții pe ceea ce s-a întâmplat în Tulcea în ultimii ani și se întâmplă și în momentul de față. Sala Sporturilor din Tulcea va fi o sală cu aproape 5.000 de locuri, va fi un fel de Allianz Arena, ca formă a sălii de sport, o sală modernă cu două terenuri etajate. Un teren de antrenament la subsol și terenul de joc, cu tribune în partea de sus, o bijuterie de sală în care cred și sper că o parte din sportivii tulceni care se antrenează acum în condiții precare să-și regăsească locul unde să practice sporturi de performanță.

Da, Sala Sporturilor din Tulcea, în 2024, în vară, va fi dată în exploatare. Este greu să facem un eveniment Gala Sportului Tulcean într-o sală culturală, în locul unei săli de sport, pentru că nu avem. Sper să facem aceste evenimente acolo unde le este locul

Am inițiat anul ăsta această gală și lumea a apreciat această inițiativă, pentru că au văzut că autoritățile chiar apreciază sportivii care depun efort și care reușesc să aibă rezultate foarte bune în sportul pe care îl practică“, a spus, la DC News, Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.

CITEȘTE ȘI     -      EXCLUSIV  Județul în care n-ai timp să te plictisești. Horia Teodorescu: Enisala, locul care merită văzut de orice român

Cei mai buni sportivi tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea 

62 de sportivi au fost premiați în cadrul primei ediții a Galei Sportului Tulcean, eveniment organizat de Consiliul Județean Tulcea, în parteneriat cu Centrul Cultural „Jean Bart“ Tulcea. Cei mai cunoscuți dintre aceștia sunt Cătălin Chirilă, campion mondial la kaiac-canoe, Amalia Țugui, campioană mondială la kickboxing, Vlad Uncu și Irina Gheorghiță, vicecampioni mondiali la karate kyokushin.

La eveniment, imnul de stat a fost intonat de către tinerii din Ansamblul „Danubius“ (citește mai mult AICI).

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Cum se încălzesc tulcenii iarna. Horia Teodorescu: Fiecare şi-a făcut un calcul astfel încât să poată rezista

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel