O nouă rută spre Autostrada Soarelui, fără aglomerație. Negoiță: Primul semafor va fi la Constanța
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Robert Negoiță spune că pregătește o nouă rută rapidă pentru accesul celor care vor să meargă spre mare, pe Autostrada Soarelui, fără să se mai aștepte la cozi imense. 

Noua rută ar urma să fie scurtată printr-un pasaj rutier în zona străzii Nicolae Teclu, care ajunge în Bulevardul Theodor Pallady și apoi spre Autostrada Soarelui. 

"Acolo(pe Splaiul Unirii-n.r.) era o mare problemă pentru că la Centură se bloca totul și se făcea o coadă unde stăteai chiar și peste o oră. Intrarea în centură se face foarte greoi. De aceea, am făcut podul peste Dâmbovița în dreptul străzii Nicolae Teclu. Podul a fost făcut funcțional în două luni, din momentul în care ne-am apucat de treabă. În loc de 15 milioane cât a fost inițial evaluat, pe noi ne-a costat 3.5 milioane, adică la sfert. Acum, se poate intra pe Splaiul Unirii, apoi se intră pe podul de la Teclu apoi se continuă pe strada Teclu și se ajunge la Bulevardul Pallady. Acolo însă este nevoie de un pasaj pe care-l avem în plan și suntem în autorizare cu el. Sper să îl avem foarte repede, ca să ne apucăm de treabă. Astfel se va ajunge de la podul Nicolae Grigorescu până în Constanța fără să stai la nici un semafor. Va fi un traseu foarte fluent. De asemenea, pe zona de nord, pe șoseaua Gării Cățelu vom face un pasaj peste calea ferată, lărgind drumul la patru benzi și ajungem în Teclu tot așa unde se va face un pasaj suprateran. O altă rută așadar, care va permite să se ajungă din zona Mega Mall direct la Constanța, fără semafor. Și traficul va scădea astfel în Sectorul 3 și va fi redusă poluarea," a spus Robert Negoiță la interviurile DCNews și DCNews TV. 

Vezi interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel