O nouă rachetă, de 5 metri, a căzut pe teritoriul Republicii Moldova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O nouă rachetă, de 5 metri, a căzut pe teritoriul Republicii Moldova / Foto: Facebook Poliția de Frontieră a RM
O nouă rachetă, de 5 metri, a căzut pe teritoriul Republicii Moldova / Foto: Facebook Poliția de Frontieră a RM
Încă o rachetă de cinci metri a fost depistată pe teritoriul Republicii Moldova.

Încă o rachetă, de cinci metri, a căzut pe teritoriul Republicii Moldova. O patrulă a Poliţiei de frontieră din această țară a descoperit joi, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni/nord), resturile unei rachete, transmite Agerpres. Se intâmplă după ce în noaptea de miercuri spre joi Rusia a lansat un nou val de atacuri cu rachete împotriva Ucrainei, relatează media de peste Prut.

Autorităţile de resort au luat imediat măsuri pentru protejarea zonei. Totodată a fost anunţat Serviciul de Urgenţă 112, echipele Bombteh ale IGP, precum şi Procuratura raionului Briceni.

VEZI ȘI: O rachetă a căzut în Republica Moldova. Ce s-a auzit în acel moment - Video

Nu se cunoaște încă apartenența rachetei



Poliţia de frontieră împreună cu colegii din Inspectoratul de Poliţie Briceni au asigurat perimetrul şi pregătesc asistenţa pentru echipele de investigare şi verificare ale Bombteh IGP şi ale procuraturii, notează Deschide.md.

Apartenenţa rachetei nu este precizată deocamdată, media de la Chişinău aşteptând informaţii în acest sens de la autorităţi.

Este cel de-al patrulea caz în care resturi ale unor rachete în urma bombardamentelor asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova. Ca în cazurile precedente, autorităţile întreprind toate acţiunile necesare, conform procedurilor în vigoare, pentru a oferi siguranţă şi securitate cetăţenilor.

VEZI ȘI: O rachetă a căzut în Republica Moldova, după atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei. Autoritățile de la Chișinău, în alertă - Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel