Urmărește emisiunea live
Circulația mașinilor pe aleile cu intrare dinspre Șoseaua Nordului, interzisă. Cristian Bușoi: O nouă măsură aberantă luată de Nicușor Dan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Cristian Bușoi consideră drept aberantă noua măsură luată de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, potrivit căreia circulația mașinilor pe aleile cu intrare dinspre Șoseaua Nordului este interzisă.

"O nouă măsură aberantă luată de Nicușor Dan și USR! A fost interzisă circulația mașinilor pe aleile cu intrare dinspre Șoseaua Nordului. O măsură aberantă, care nu ajută cu nimic circulația în zonă, ci doar creează probleme activităților economice, oamenilor în vârstă și părinților cu copii mici, după cum a explicat, cu argumente, și președintele PNL București, Hubert Thuma.

Primarul actual al Bucureștiului nu a reușit nici decongestionarea traficului în Capitală, nu a terminat nici proiectele de infrastructură începute în ultimii ani. A blocat dezvoltarea orașului, a blocat și mai mult traficul în București și nu este capabil nici măcar să elibereze avizele pe care le cer alte primării de sector. Dacă nu este în stare să rezolve problemele mari ale Bucureștiului, asta nu înseamnă că nu e capabil să creeze probleme noi, așa cum face și acum cu această măsură aberantă", a scris Cristian Bușoi pe Facebook.

Ieri, Nicușor Dan anunța continuarea "lucrărilor pentru desfășurarea traficului rutier și pietonal în condiții de siguranță".

"În ultima săptămână, Administrația Străzilor București a executat reparații în carosabil pe mai multe artere din Capitală, printre care Șoseaua Progresului, Șoseaua Alexandriei, Șoseaua Sălaj, Bd. Mărășești, Calea Ferentari. De asemenea, a trasat marcaje pentru parcările destinate persoanelor cu dizabilități pe străzi precum str. Romancierilor, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, dar și marcaje pentru trecerile de pietoni în aproximativ 30 de locații, zone intens circulate din Capitală, precum Bd. Primăverii, Bd. Lacul Tei, str. Herăstrău, str. Ermil Pangratti, str. Pajurei, str. Delfinului, Șoseaua Colentina, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari.

Au fost instalați stâlpi antiparcare pe Soșeaua Pipera și Str. Buzești, precum și indicatoare rutiere pe aproximativ 40 de artere, printre care Bd. Primăverii, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Mircea Eliade, str. Mihai Eminescu, Calea Griviței, Șoseaua Colentina, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Gh. Magheru, Bd. Aviatorilor, Șoseaua București – Ploiești. În aceeași perioadă, Administrația Străzilor a intervenit pentru remedierea deficiențelor la instalațiile de semaforizare din aproximativ 70 de intersecții din Capitală", anunșa primarul general pe Facebook.

Vezi și: Nicuşor Dan anunţă anularea PUZ Sector 2: Al cincilea PUZ de sector anulat de instanţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel