Străzile vor fi iluminate cu led-uri produse de o companie românească
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Electromagnetica anunță lansarea unei noi game de corpuri de iluminat stradal cu LED, în cadrul celei de-a doua ediție a Simpozionului „LUMINA LED 2013”, eveniment ce va fi organizat în zilele de 24 și 25 octombrie.

Din punct de vedere tehnic, sistemele de iluminat de nouă generație se caracterizează prin eficiență energetică ridicată – peste 100lm/W, o distribuție uniformă a luminii, posibilitatea reducerii puterii consumate printr-un dispozitiv de reglare a intensității luminoase și facilitatea de comunicare cu sistemele de telegestiune pentru iluminatul stradal. Noua familie de sisteme de iluminat vine cu puteri cuprinse între 20W și 240W.

„Noua familie de corpuri de iluminat stradal cu LED ne permite să abordăm hotărâtor acest segment de piață deosebit de important pentru strategia noastră de dezvoltare. Dacă în 2012 și 2013 domeniul predilect de utilizare a produselor noastre a fost iluminatul comercial și cel industrial, în următorii ani ne așteptăm ca iluminatul public cu LED să ia amploarea cuvenită și în România, concomitent cu tendința manifestată la nivel global. Pentru iluminatul public, edilii satelor și orașelor noastre au la dispoziție de acum o alternativă economică, ecologică și eficientă energetic la sistemul actual de iluminat public. Simpozionul Lumina LED 2013 este un minunat prilej pentru oricine este interesat să se edifice asupra performanței iluminării cu LED. Reprezentanții guvernului și ai ministerelor de resort, energie, administrație publică, mediu și ai altor entități implicate în implementarea directivelor europene privind eficiența energetică, ar trebui să înțeleagă că domeniul cuprinde nu numai anveloparea clădirilor, ci și sistemele de încălzire, de aer condiționat și bineînțeles de iluminat, dintre care cele cu LED sunt cele mai performante. Ca atare, toți factorii de decizie sunt bineveniți”, a declarat Eugen Scheușan, directorul general al Electromagnetica.

Evenimentul va avea loc la sediul Electromagnetica, Calea Rahovei, nr 266-268, Sector 5, București. Vezi aici programul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel