O nouă emisiune. Tema: 15 fete în căutare de suflete pereche
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Fetele in autobuz
Fetele in autobuz

O nouă emisiune urmează să fie difuzată la Kanal D din 4 septembrie, la ora 20.00. Organizarea a presupus: un autobuz, 15 fete și un burlac. Liviu Vârciu a cutreierat țara alături de grupul de fete pentru a le găsi suflete pereche. 

"Pentru mine experiența asta a fost ca o vacanță, ca o excursie lungă în care ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, ne-am mai și ciondănit. Oamenii ne-au primit cu brațele deschise peste tot. Fetele au cunoscut băieți unul și unul și veți vedea că nu au rămas indiferente la farmecul lor. Scopul călătoriei a fost ca la întoarcerea în Bucuresti,  să fiu singur în autobuz. Daca fetele și-au gasit jumătatea pe parcursul călătoriei rămâne de vazut", a spus Liviu Vârciu.

Prima oprire a fost la Costești

"A fost un bun prilej să vizităm Sarmisegetusa, iar fetele au fost foarte impresionate de povestea lacului Cincis, căruia i se mai spune și Lacul Blestemat, pentru că își ia în fiecare an porția de victime. În urma cu jumătate de secol, lacul de acumulare îngropa  biserici, morminte, case", a povestit Liviu Vârciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel