O nouă concurentă la "Bravo ai stil! Celebrities"? Tocmai a făcut ANUNȚUL! Cine este, SURPRIZĂ TOTALĂ
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
O nouă cocurentă "Bravo ai stil! Celebrities". 

Andra Voloș, cea care s-a remarcat la Kanal D, în emisiunea "Puterea dragostei", este gata să facă o nouă mișcare în televiziune. 

Într-un interviu oferit recent, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dezvăluit că i-ar plăcea să fie concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”. 

“Îmi doresc să particip la 'Bravo, ai stil! Celebrities', pentru că eu sunt pasionată de modă și cred că aș face față cu brio și fără stilist, dar, totuși, îmi voi angaja unul dacă e nevoie. Acesta este visul meu, să particip la emisiune! Moda este viața mea și sunt convinsă că, dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”, a dezvăluit Andra pentru kfetele.ro.

Participarea la "Bravo ai stil! Celebrities" ar propulsa-o pe Andra Voloș și mai mult în lumea mondenă românească. Pe lângă faimă, diva ar pleca acasă și cu suma de 100.000 de RON, în cazul în care ar câștiga marele premiu pus la bătaie de Kanal D.

Andra Voloș, internată de urgență

În urmă cu două zile, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a ajuns de urgență la spital, de unde a declarat că trece prin momente dificile.  

"Nu uita...Dumnezeu va fi mereu umbra ta. Așa sensibilă să fiu la injecții...Doamne...uite. Vai de capul meu. Păi dacă îmi dă un pumn, cred că mă transformă omul meu!", a precizat vedeta. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra Volos (@andravolos)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel