O noapte furtunoasă – un concept Arte dell’Anima
Teatrele mici, dar cu actori, regizori și echipe cu inimi mari, încep să fie tot mai prezente pe scenele bucureștene. Este și cazul Teatrului Arte dell' Anima, la care vineri, 16 februarie, ora 19.00 se joacă „O noapte furtunoasă", după Ion Luca Caragiale.
„Un spectacol exploziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. O lume a mahalalei unde politica se amestecă cu pasiunea, iubirea cu moralitatea și modul de viață este unul impulsiv. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.
O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă, „O noapte furtunoasă" îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează." susține MyStage
Regizor: Florin Liță
Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu
Scenografie: Ioana Colceag
Producție: Teatrul Arte dell'Anima
Durata: 1h20 (fără pauză)
Date contact: Asociaţia Arte dell'Anima
Adresa: Str. Fainari Nr. 17D, Sector 2, Bucuresti
Program casa de bilete:
Luni – Vineri: 10:00 – 19:30
E-mail: [email protected]
Crina Lință – Președinte Asociație
Despre Arte dell'Anima
„Conceptul Arte dell'Anima s-a născut din dorinţa de a dezvolta şi promova mijloace artistice care fac posibilă descoperirea, îmbogăţirea şi cultivarea sufletului uman. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au căutat să înţeleagă ce mistere se ascund în interiorul fiinţei, de unde vin sentimentele cele mai profunde şi paradoxale şi care sunt posibilitatiile pe care le are omul pentru a se descoperi pe el însuşi şi lumea din jurul sau.
Aristotel spunea în scrierea Despre suflet: „Dacă preţuim ştiinţa printre îndeletnicirile frumoase şi respectate, fie pentru exactitatea ei, fie pentru că este printre preocupările mai alese şi mai admirate, atunci din ambele consideraţii, pe drept cuvânt se cade să situăm cercetarea despre suflet printre cele mai de seama. Cunoaşterea lui pare, de altfel, să contribuie în mare măsură la aprofundarea adevărului în întregul sau, dar mai ales la cunoaşterea naturii, căci sufletul este, oarecum, principiul viețuitoarelor." spun organizatorii (www.artedellanima.ro)
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News