O mireasă a ales să își facă tortul pentru nuntă, stârnind mirarea pe Internet (video)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: TikTok (@darlinggoose)
Sursă foto: TikTok (@darlinggoose)
O mireasă a documentat pe TikTok cum și-a preparat tortul pentru nunta sa. 

O mireasă a stârnit o adevărată dezbatere după ce a dezvăluit că și-a făcut singură tortul de nuntă, cu doar câteva zile înainte de eveniment. Într-un videoclip postat pe TikTok luna trecută, Laura, @darlinggoose, a detaliat cum nunta ei este peste două zile și își prepară propriul tort de nuntă. Ea le-a arătat urmăritorilor câteva cutii cu amestecul de prăjitură înainte de a scoate prăjiturile coapte din tigăi și de a le pregăti. 

Desertul a fost apoi pus în frigider, deoarece nu avea de gând să-și glazureze tortul până a doua zi. 

Tortul a fost acoperit cu bomboane curcubeu

”Acum este miezul nopții, în noaptea dinaintea nunții noastre și glazurez tortul. Acesta sunt doar eu care râd de mine pentru că nu am glazurat niciodată un tort în viața mea, dar cred că arată destul de drăguț”, a spus Laura, în timp ce punea glazură pe diferitele straturi ale tortului. 

Pe măsură ce primele straturi ale tortului au fost stivuite, acestea au fost, de asemenea, acoperite cu glazură și bomboane curcubeu. Laura a continuat să documenteze reparația glazurii înainte de a arăta produsul finit, care era complet acoperit cu bomboane de curcubeu și avea un semn pe care scria ”The Saxes” deasupra.

Tortul a costat 50 de dolari

Vorbind cu The Independent, Laura a spus că tortul preparat a fost unul dintre deserturile preferate ale ei și ale soțului ei, motiv pentru care a vrut să-l includă în ziua ei cea mare. Ea a remarcat, de asemenea, că există multe beneficii financiare când îți prepari propriul tort, iar creația ei este acum o ”amintire foarte specială” pentru ea.

”Per total, am cheltuit mai puțin de 50 de dolari pe tăvile de prăjitură, amestec de prăjituri și glazură! În plus, este o amintire pe care o voi păstra pentru totdeauna despre mine, socrii mei, soțul meu, toți cei care au decorat tortul până la ora 1 dimineața în noaptea dinaintea nunții noastre”, a explicat ea. ”Este cu adevărat o amintire foarte specială care mă face să râd și mă face atât de fericită. Oaspeților mei le-a plăcut.”

@darlinggoose

Not sure if making my wedding cake at midnight the night before my wedding was the best idea ????????????

♬ Bad Habits - Ed Sheeran

Internauții au apreciat inițiativa miresei

Începând cu 12 iulie, clipul avea peste 3,8 milioane de vizualizări, utilizatorii TikTok felicitând-o pe Laura în comentarii pentru că și-a făcut propriul tort, în loc să cheltuiască o sumă mare de bani pe el.

”Garantează că are un gust 100% mai bun decât orice tort de nuntă ”profesional” uscat, dens, acoperit cu fondant pe care nu l-am mâncat vreodată”, a scris un utilizator.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că cineva are un oarecare bun simț și nu plătește 500 de dolari pentru un tort de nuntă”, a scris un altul. 

O a treia persoană a scris: ”Îmi place asta. Este personal, este frumos și este unic. De asemenea, este mult mai ieftin și toată lumea știe că va avea un gust bun.”

Au existat și critici

Cu toate acestea, alți urmăritori au criticat creația Laurei și au susținut că nu arăta ca un tort potrivit pentru o nuntă.

”Este o glumă”, a scris unul. ”Pentru că pare mai degrabă un tort pentru o zi de naștere.”

”De ce am avut încredere...”, a adăugat o altă persoană, în timp ce un al treilea spectator a spus: ”Nu… doar nu lol”. 

Într-un alt videoclip, Laura a confirmat că a folosit tortul pentru nuntă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel