O mașină a luat FOC în Giurgiu. Șoferița încerca să iasă dintr-o zonă mlăștinoasă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O mașină a luat FOC în Giurgiu / Foto: Pixabay
O mașină a luat FOC în Giurgiu / Foto: Pixabay
O mașină a ars în totalitate, în Giurgiu. Șoferița încerca să iasă dintr-o zonă mlăștinoasă.

O femeie a rămas fără autoturismul pe care îl conducea după ce acesta a ars în totalitate duminică seara în localitatea Copaciu, judeţul Giurgiu, din cauza unui scurtcircuit electric, transmite Agerpres.

"În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină în localitatea Copaciu, judeţul Giurgiu, după ce o femeie a anunţat că autoturismul pe care îl conducea pe un drum comunal din localitate a luat foc. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă", a declarat duminică presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Șoferița a rămas blocată cu mașina într-o zonă mlăștinoasă



Conducătoarea auto a relatat pompierilor că în timp ce se afla pe un drum comunal în apropierea pădurii, roţile maşinii au rămas blocate într-o zonă mlăştinoasă şi în momentul în care a încercat să iasă din acel loc, a simţit miros de fum, şi-a dat seama că există pericol de incendiu, a ieşit din maşină, iar în scurt timp, autoturismul a fost cuprins de flăcări.

Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, dar maşina nu mai poate fi recuperată fiindcă a ars în totalitate. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Acesta este al doilea autoturism care a luat foc duminică în judeţul Giurgiu, primul caz fiind înregistrat pe podul barajului de la Mihăileşti, în maşină aflându-se o familie cu doi copii minori care au reuşit să iasă la timp. 

Mașină în flăcări, pe o stradă intens circulată din Bistrița

La începutul acestei săptămâni, o mașină a luat foc pe o stradă aglomerată din municipiul Bistrița. Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate. 

Un echipaj de pompieri a intervenit cu o autospecială cu apă cu spumă pentru a stinge flăcările. Cel mai probabil, un scurtcircuit electric a provocat incendiul. Din mașină au mai putut fi salvate doar cauciucurile și o parte din motor. În imaginile video se vede cum mașina cum mai mulți pompieri încearcă să stingă focul. Întreaga stradă este cuprinsă de fum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginile video le poți vedea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel