O mamă, îngrozită de ce a găsit în dulciurile pe care le-au primit copiii săi de Halloween
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O mamă, îngrozită de ce a găsit în dulciurile pe care le-au primit copiii săi de Halloween / Foto: Pixabay, de LAWJR
O mamă, îngrozită de ce a găsit în dulciurile pe care le-au primit copiii săi de Halloween / Foto: Pixabay, de LAWJR
O mamă a rămas îngrozită de ce a găsit în dulciurile pe care le-au primit copiii săi de Halloween.

O mamă din Marea Britanie spune că a fost șocată și dezgustată după ce a găsit o lamă de la o ascuțitoare în interiorul unei bomboane pe care unul dintre copiii ei a primit-o de Halloween, scrie Irish Mirror.

Lindsey Dickinson a spus că cei doi copiii ai ei, Charlie, în vârstă de 14 ani și Grace, în vârstă de 12 ani, îi arătau conținutul pungilor lor cu dulciuri când a observat o bomboană cu aspect ciudat. Pentru a fi în siguranță, femeia a aruncat o privire mai atentă atunci când fiul ei a luat-o pentru a o mânca. Odată ce ambalajul a fost îndepărtat, ea a văzut ceea ce părea o a fi o linie verde peste bomboană, dar la o inspecție mai atentă, a fost îngrozită să vadă că era de fapt o lamă ascunsă înăuntru.

"Copiii au ieșit la ora cinci. Au mers până la Elliston Street și au urcat și coborât străzile dintre Grimsby Road și Brereton Avenue, așa că au acoperit o zonă destul de largă. S-au întors la 18:30 și am fost la o petrecere la o biserică din localitate. Când am ajuns acasă, pe la 19:00, toți erau entuziasmați și îmi spuneau cât de mult au primit și despre toate lucrurile pe care le-au văzut și cât de mult s-au distrat. Întindeau toate dulciurile pe masă. Charlie a întrebat dacă poate lua o bomboană și i-am spus că desigur că poate, este Halloween", a povestit femeia.

Vorbind despre momentul în care au găsit o lamă, Lindsey a continuat: "Arată ca o lamă de ascuțit creion. Am fost atât de șocată. Cum a putut cineva să facă asta? Este o noapte în care copiii să se distreze, iar faptul că cineva ar putea face asta pentru a face rău cuiva în mod intenționat este dezgustător. Faptul că o bucată de metal a fost introdusă într-o bomboană este pur și simplu șocant. Este înfricoșător pentru că orice copil mic nu s-ar gândi de două ori înainte să mănânce acea bomboană”. Lindsey a spus că a decis să împărtășească ceea ce s-a întâmplat pe Facebook pentru a le atrage atenția și celorlalți părinți din zonă despre cele întâmplate.

Atac în masă la o petrecere de Halloween din SUA. Mai multe persoane, inclusiv copii, au fost împușcate

Cel puțin 14 persoane au fost rănite, inclusiv mai mulți copii, într-un atac în masă în West Side din Chicago, în noaptea de Halloween. Departamentul de Poliție din Chicago a confirmat pentru Fox News că atacul a avut loc în zona South California Avenue și West Polk Street.

Poliția a declarat într-o conferință de presă că printre cei răniți se numără un copil de 3 ani, unul de 11 ani și un altul de 13 ani. Poliția a spus că restul victimelor atacului erau adulți. Pe lângă victimele rănite în timpul împușcăturilor, autoritățile au spus că o persoană a fost lovită și de o mașină.

Comisarul de poliție din Chicago, David Brown, a spus că imaginile de pe camerele video au arătat cel puțin o mașină și că ei cred că doi atacatori au deschis focul asupra unei mulțimi care era într-o intersecție și sărbătorea Halloween-ul.

Poliția a spus că atacul a durat doar 3 secunde și trăgătorii au tras la întâmplare în mulțime. Brown a spus că niciun suspect nu a fost arestat, iar motivul atacului nu este clar. Până acum, poliția a declarat că nu au fost raportate decese în urma atacului. Poliția a mai adăugat că victimele se aflau în „diverse condiții”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel