O mamă din Satu Mare și-a bătut fiul de 6 ani în direct pe Facebook
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
O femeie din Satu Mare și-a bătut copilul de 6 ani în direct pe Facebook.

Caz revoltător în Satu Mare. O mamă și-a bătut fiul în vârstă de 6 ani în direct pe Facebook. Femeia are 29 de ani și este din localitatea sătmăreană Pomi. Acum aceasta este cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, după ce jurnaliștii de la PresaSM au văzut imaginile și au sesizat imediat autoritățile.

Tânăra a făcut o transmisiune live în timp ce își bătea copilul în vârstă de 6 ani.  Zeci de persoane care au văzut în direct agresiunea i-au cerut să se oprească imediat. În zadar, femeia a continuat. Aceasta le transmitea internauților să o lase în pace, pentru că altfel va face ”un gest necugetat”. Inclusiv soțul/concubinul femeii ar fi intervenit și i-ar fi cerut să înceteze. Cazul a ajuns în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, respectiv a Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare, care au anunțat că au declanșat o anchetă.

Copil de 10 ani, băgat în spital de tată după o bătaie cu scândura

Un alt caz care a șocat opinia publică este cel din Galați. Un copil în vârstă de 10 ani a ajuns la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați în luna mai, după ce tatăl său l-a bătut cu o scândură.

Băiatul, care locuiește împreună cu părinții și cei doi frații săi, a ars o rezistență de la reșou. Enervat, tatăl său a decis să-l pedepsească. Bărbatul a luat o scândură și a început să-l lovească, până când a fost nevoie ca băiatul să fie transportat la spital. Acolo, a rămas internat alături de bunica lui.

Mama și ceilalți doi copii ai cuplului au fost luați în grija asistenților sociali și internați în Centrul Maternal. În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior, plasat sub control judiciar. Cei doi părinți ar obișnui să consume băuturi alcoolice. Potrivit vecinilor, aceștia se certau destul de des. 

Scene incredibile au fost surprinse în direct la RealitateaPlus și în luna decembrie a anului 2020, într-un supermarket din București. Un tată și-a agresat copilul fără a ține cont de cei din jur sau de reporterul care chiar în acel moment transmitea în direct din incinta magazinului. În imagini se vedea cum bărbatul îl smucește pe copil de geacă și îl trage violent spre el, în timp ce îi aplică o palmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel