O mamă a murit după ce a scăpat telefonul în cadă, în Rusia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Mikes-Photography de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Mikes-Photography de la Pixabay
O mamă din Rusia, în vârstă de 25 de ani, a murit electrocutată după ce a scăpat telefonul în cadă. 

Anastasia Scherbinina, în vârstă de 25 de ani, din Rusia, a murit electrocutată în cadă, după ce a scăpat telefonul. Fiul ei de doar patru ani a auzit un zgomot ciudat și a observat că s-a oprit lumina în toată casa. A intrat în baie și și-a găsit mama fără suflare, cu o arsură severă pe piept, scrie presa rusă

Totul s-a întâmplat weekendul trecut, în localitatea Toguchin din regiunea Novosibirsk. Anastasia Scherbinina aștepta un telefon important și, văzând că nu mai are baterie, a luat cu ea în baie și un prelungitor. A pus telefonul și prelungitorul pe un raft, la îndemână. 

Când Anastasia se afla în cadă, telefonul a sunat și l-a luat pentru a răspunde. La scurt timp însă, l-a scăpat în apă, iar dispozitivul a tras după el și prelungitorul. Șocul electric a ucis-o pe tânăra mamă pe loc. 

Văzând că nu reușește să-și trezeasca mama, copilul și-a sunat bunica. Aceasta din urmă a trimis o ambulanță la locuință, dar medicii n-au putut face altceva decât să constate decesul.

„Băiatul crede că mama sa este tratată la spital. Încă așteaptă să se întoarcă acasă după ce se face bine”, a dezvăluit o rudă.

Tânăra își creștea singură fiul, care va locui de acum înainte cu bunica sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel