O lingură de ulei de măsline dimineața, pe stomacul gol. Beneficii pentru sănătate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ulei măsline, beneficii / Fotografie creată de Mareefe, de la Pexels
Ulei măsline, beneficii / Fotografie creată de Mareefe, de la Pexels
Uleiul de măsline este încărcat cu acizi grași, vitamine și macro-nutrienți. Este un produs ușor accesibil, care poate face minuni pentru sănătate. Iată cele mai importante motive pentru care să bei o lingură de ulei de măsline în fiecare dimineață pe stomacul gol. 

1. Vindecă colonul

Uleiul de măsline este benefic pentru colon. Îmbunătățește sistemul de lucru al colonului și îmbunătățește permeabilitatea acestuia. Uleiul de măsline este excelent pentru ameliorarea constipației.

2. Piele, oase, păr și unghii mai puternice

Deoarece uleiul de măsline este eficient pentru aproape fiecare parte a corpului, este cel mai benefic pentru piele, oase, păr și unghii. Acesta joacă un rol excelent în repararea, înmuierea, hrănirea și hidratarea părului și a unghiilor deteriorate. Uleiul de măsline poate fi folosit ca mască pentru păr sau piele, dar funcționează cel mai bine atunci când este consumat intern.

3. Curăță ficatul

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe ale corpului, întrucât îndeplinește funcția esențială de curățare a întregului sistem intern. Uneori funcția se întrerupe și trebuie să treacă prin procesul de detoxifiere. Uleiul de măsline funcționează cel mai bine pentru detoxifierea ficatului. Pentru cele mai bune rezultate, amestecă două linguri de ulei de măsline cu 1/3 suc de lămâie într-un pahar și apoi consumă băutură pe stomacul gol.

4. Arde grăsimile

Un beneficiu care te-ar determina să consumi ulei de măsline pe stomacul gol este faptul că te ajută să scazi rapid în greutate. Uleiul de măsline este plin de acizi grași, care sunt practic o formă sănătoasă de grăsimi. Pentru un stil de viață mai sănătos, ar trebui să înlocuiești untul cu ulei de măsline.

5. Întărește sistemul imunitar

Uleiul de măsline funcționează excelent asupra sistemului imunitar, deoarece include o cantitate sănătoasă de acizi grași. Uleiul de măsline susține un sistem imunitar puternic. VEZI PE DC MEDICAL CELELALTE BENEFICII.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel