O lebădă prinsă într-un fir de nailon, salvată de pompieri în Giurgiu
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
O lebădă a fost salvată de pompieri în Giurgiu, anunță ISU.

O lebădă prinsă într-un fir de nailon, pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, a fost salvată de pompieri, după ce un copil a observat că pasărea avea o poziţie nefirească şi nu putea să scoată capul din apă, conform Rador.

„Un copil care se plimba împreună cu tatăl lui pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiul a observat o lebădă cu capul în apă şi care se zbătea să iasă de acolo. Imediat, tatăl acestuia şi-a dat seama că lebăda era prinsă în ceva şi nu îşi putea scoate capul din apă şi a sunat la 112, iar la faţa locului au sosit pompierii.

Un pompier a intrat în apă, la o distanţă de aproximativ cinci metri de mal, şi a constatat că lebăda era în pericol de înec din cauza faptului că avea gâtul şi aripa prinse în sfoară de nailon, printre vegetaţia crescută în apă. Nimeni nu ştie de când se afla lebăda în acel loc, dar abia se mai putea mişca”, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

La faţa locului a sosit şi un medic veterinar. Acesta a preluat pasărea şi a spus că îi va asigura toate îngrijirile de care are nevoie pentru a se putea recupera, după care va fi redată mediului ei natural.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel