O jurnalistă dă de pământ cu Băsescu: ”Îl felaţiona pe Gitenstein. A zis că o suge”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O cunoscută jurnalistă dă de pământ cu fostul președinte Traian Băsescu, despre care vorbește în termeni duri.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, blogger-ul Roxana Iordache, fostă jurnalistă la România Liberă, folosește termeni duri când îl invocă pe Traian Băsescu: ”Îl felaţiona pe Gitenstein” sau  ”A zis că o suge” - sunt doar două dintre expresiile folosite de Roxana Iordache cu referire la fostul președinte.

Iată mesajul integral postat de jurnalistă pe pagina sa de Facebook:

”Ridic un pic embargoul la adresa fostului preşedinte, pe care am spus că nu-l mai pomenesc decât atunci când iese cu cătuşe. Dar se impune o corecţie rapidă. Am văzut ştiri care-l citează cu nişte texte copy-paste la B1 după criticile care i se aduceau pe când era la Cotroceni. Se numeşte preluarea limbajului politic, tactică tipică propagandei staliniste. Aşa se duce în derizoriu mesajul şi se vizează atragerea clientelei electorale din categoriile tribale. Se piratează naţionalismul retoric, rămas neconfiscat după decesul lui C.V.Tudor, mizându-se pe amnezia şi prostia publicului precar.

[citeste si]

Ştim că Fâsescu se bagă-n seamă pentru publicitate şi că ignorat nici n-ar fi pupat al doilea mandat. Dar cineva ar trebui, totuşi, să-l execute scurt, după care, să-l ridice şi să-l trimită la spălat putina lui Putin. Băsilă se ia de ambasadorul SUA, Hans Klemm, pentru că a salutat Piaţa Universităţii şi chiar zice că ar trebui convocat la MAE. Se îmbată cu iluzia că oamenii au uitat când îl felaţiona pe Gitenstein şi îi lăuda toate intervenţiile neavenite, toate indicaţiile preţioase privind anticorupţia, emise în timp ce el însuşi comitea infracţiuni cu complicitatea autorităţilor din România.

În schimb, neamţul ăsta american subţire, diplomat de carieră, nu-i convine, că nu se pretează la ghiolbănii penale cu Fondul Proprietatea. Fostul preşedinte crede că ne-a lovit amnezia la nivel naţional şi am uitat cum se lăuda că pentru el politica externă înseamnă cedare totală de suveranitate la UE şi sex oral prestat "Marelui Licurici". Băsea cu gura lui a zis că o suge”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel