O gorilă a devenit consilier amoros ajutând un tânăr să decidă ce femeie să aleagă / video
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 12 apr, 20:04
WhatsApp
Gorilă
Găsirea unui partener sau, pur și simplu, a unei companii, prin intermediul aplicațiilor, a devenit ceva normal în ultima vreme. Aceste metode erau deja utilizate, dar pandemia și blocajele consecvente le-au făcut un instrument de zi cu zi. 

Într-o grădină zoologică din Louisville (Tennessee, Statele Unite), o gorilă te ajută să-ți găsești omul potrivit pentru a ieși la o întâlnire. Jimmy Feeman, în vârstă de 27 de ani, a mers la zoo și i-a arătat unei gorile aplicația sa de întâlniri.

După ce i-a arătat sistemul de funcționare, alunecând cu degetul într-o parte sau alta, în sensul de a-i arăta dacă îi place sau nu o persoană, gorila a început să reproducă gestul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jimmy Feeman (@jamesfeeman)

Momentul, înregistrat video de un prieten, a provocat senzație nu numai la grădina zoologică, ci și pe rețelele de socializare, unde Jimmy a distribuit-o și a devenit virală, cu peste 60.000 de „aprecieri” și aproape trei milioane de vizualizări. Lucrătorii de la grădina zoologică au zis că Jenali este o senzație și că îi place, din când în când, să vadă fotografiile și videoclipurile pe care vizitatorii i le arată de pe telefoanele lor mobile.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro