Data publicării:

O focă a îmbrățișat un scafandru. Imaginile au strâns milioane de vizualizări pe TikTok (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Cine zicea că focile nu sunt afectuoase?

Focile sunt mamifere cunoscute pentru natura lor extrem de prietenoasă, iar acest aspect a fost confirmat de un scafandru american. Acesta a distribuit mai multe videoclipuri captivante cu aceste minunate mamifere pe contul său de TikTok. Unul dintre clipuri a devenit viral.

Bărbatul postează frecvent imagini din scufundări, iar motivul nu este doar pentru a obține vizualizări. El încearcă să sensibilizeze opinia publică cu privire la gravitatea problemei poluării oceanelor, iar imaginile uluitoare publicate pe rețelele sociale reușesc cu succes să atragă atenția asupra acestei probleme majore care afectează planeta noastră.

Într-unul dintre videoclipurile sale, scafandrul a surprins un moment adorabil când o focă din sudul statului american California s-a apropiat de el și l-a îmbrățișat precum o face un câine cu stăpânul său. Animalul subacvatic a început să-l gâdile, așa cum a relatat mai târziu scafandrul.

@michaelboyyd a leg inspection #sealtok #seal ♬ Ladyfingers by Herb Alpert and The Tijuana Brass - Mieze Katz

Filmarea a devenit virală pe TikTok, strângând peste 6,5 milioane de vizualizări și mai mult de 1,6 milioane de aprecieri.

"Focile sunt fascinante"

„Vai, este atât de adorabilă și prietenoasă”

„Ce simpatică e” 

„Superb moment!"

Sunt doar câteva din comentariile pe care scafandrul le-a primit la videoclipul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel