O fetiță româncă de 5 ani, abandonată pe străzi în Italia, în prima zi din an
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
O fetiță româncă de 5 ani a fost abandonată pe străzi în Italia, în prima zi din an.

Caz șocant în Italia. O fetiță româncă de 5 ani a fost abandonată pe străzi, în prima zi a anului 2024. Copila ar fi fost dată afară din casă de către familia sa, care a abandonat-o pe străzi. 

Povestea tragică a fetiței a topit inimile italienilor. Deși copila a avut parte de un tratament oribil din partea familiei, a găsit ajutor din partea cetățenilor italieni și protecție și căldură în brațele autorităților italiene. Se pare că un barman a observat-o singură pe străzi și a alertat imediat poliția.

Ce a spus fetița atunci când a fost găsite singură pe străzi

După intervenția autorităților, micuța, de origine română, a fost încredințată serviciilor sociale. Vestea bună a fost transmisă de deputatul Francesco Emilio Borrelli.

"Poliția care a venit de urgență m-a asigurat că fetița este în siguranță în mâinile lor și că un magistrat a demarat deja toate procedurile de activare a serviciilor sociale, de urmărire a părinților și de a reconstitui cele întâmplate. Noi am venit din nou la barul unde oamenii au sărit imediat să o ajute pe micuță, nu au ezitat nici o clipă.

Vrem să-i felicităm. Serviciile sociale s-au ocupat onorabil de tot ce a trebuit. Fetița a fost dată afară din casă și abandonată pe stradă. Este o poveste care este verificată acum suplimentar de poliție, dar care a fost spusă chiar de fetiță", a spus deputatul italian pe Facebook, scrie Antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel