O fetiță orfană și-a recuperat ursulețul de pluș. Povestea impresionantă a jucăriei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
În urmă cu un an, o fetiță orfană își pierdea ursulețul de pluș. Acum, cea mică a reușit să îl recupereze. 

O fetiță orfană și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut după mai bine de un an. Pierdut în Parcul Național Glacier, ursulețul i-a fost returnat fetiței de 6 ani, adoptată dintr-un orfelinat din Etiopia, relatează Mediafax. În 9 octombrie 2020, Naomi, o fetiță de origine etiopiană, și-a pierdut ursulețul de pluș pe traseul Hidden Lake Trail din Parcul Național Glacier, un parc natural din Montana.

Naomi a primit ursulețul de pluș în dar de la noii ei părinți în timp ce se afla într-un orfelinat din Etiopia. I-au spus că îi va ține companie până când va ajunge în noua ei casă pentru totdeauna. Astfel, Teddy a călătorit cu ea prin lume și au avut multe aventuri împreună.

Ursulețul a fost găsit de pădurari

După ce sezonul turistic s-a încheiat, pădurarii făceau curățenie în parc, moment în care au găsit, sub zăpadă, ursulețul de pluș. În mod normal, l-ar fi aruncat, deoarece era o jucărie mică și deloc întreținută, dar ceva i-a spus rangerului Tom Mazzarisi să nu arunce ursulețul: „Urșii sunt pasiunea mea. Pur și simplu nu am avut inima să o arunc. Era ceva special la acel ursuleț, așa că l-am adoptat și l-am numit Cesar".

Cesar a devenit mascota mașinii pădurarului. Ursulețul de pluș stătea pe bordul mașinii și supraveghea urșii și alte animale sălbatice, scrie La Stampa. În toamna acestui an, o prietenă al micuței Naomi a revenit în parc și, din întâmplare, a dat peste mașina de patrulare a pădurarului, în care Cesar, sau mai degrabă Teddy, stătea pe bord. Fetița a recunoscut jucăria și a trimis un bilețel angajaților parcului. După ce au descoperit povestea lui Teddy, pădurarii s-au întrecut să-i înapoieze fetiței jucăria. Nu mai puțin de 3 rangeri au fost implicați în acțiune.

Așadar, un an mai târziu, Teddy este din nou în brațele micuței Naomi.

Ursuleţ de pluş creat în semn de apreciere pentru Angela Merkel

Un producător german de jucării a prezentat un ursuleţ de pluş creat în semn de apreciere pentru perioada în care Angela Merkel a condus Germania, în contextul în care cancelarul se va retrage la sfârşitul acestui an, după 16 ani de mandat în fruntea guvernului, scrie Mediafax. 

Compania Hermann-Spielwaren, cu sediul în oraşul bavarez Coburg, a dezvăluit jucăria înaltă de 40 de centimetri care seamănă, într-o oarecare măsură, cu cancelarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel