O fetiță de 6 ani răpită de tată a sfârșit într-o geantă, pe fundul Oceanului Atlantic
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de bdabney de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de bdabney de la Pixabay
Cadavrul unei fetițe de șase ani, ce fusese răpită de tată alături de sora ei, a fost găsit într-o geantă, pe fundul Oceanului Atlantic.

Anchetatorii spun că trupul neînsuflețit găsit într-o geantă sport, pe fundul Oceanului Atlantic, în largul Tenerife, este al Oliviei G., în vârstă de șase ani. Micuța nu a mai fost văzută de când tatăl ei a răpit-o, alături de sora de un an, pe 27 aprilie, potrivit SkyNews.

Cadavrul a fost găsit într-o geantă sport, strâns legată de o ancoră.

DailyMail transmite că descoperirea a fost făcută de nava de căutare Angeles Alvarino, la aproximativ 1.000 de metri sub apă, la trei mile de coasta Tenerife. Alături mai era o altă geantă sport, goală.

La câteva ore după, o navă de salvare spaniolă a găsit un cilindru de oxigen și un scaun de siguranță pentru copii, care aparţinea surorii Oliviei G., Anna. 

Cele două fetițe au fost răpite de tată 

Pe 27 aprilie, tatăl le-a luat pe Anna, fetița de un an, și pe sora ei, Olivia și trebuia să le ducă la casa lui. Seara, când mama a venit după ele, nu a răspuns nimeni la ușă. Pe parcursul nopții, între cei doi părinți au fost efectuate mai multe apeluri telefonice. 

El și-a amenințat fosta soție de mai multe ori, spunându-i că nu-și va mai vedea fetițele.

În jurul orei 19:30, bărbatul a fost văzut la portul de agrement local, încărcând valize și saci pe barcă. A doua zi, vasul a fost găsit cu ancora aruncată. Potrivit rapoartelor locale, bărbatul a fost ajutat de cel puțin o altă persoană.

Cazuri similare

Un tată îmbrăcat în polițist și-a ucis cei doi copii 

Semir A., în vârstă de 37 de ani, ar putea sta după gratii pentru tot restul vieții pentru fapta comisă în mai, anul trecut, în orașul Regensburg din Germania. Bărbatul s-a îmbrăcat în polițist și le-a spus celor doi copii ai săi, de șase și opt ani, că se vor juca de-a „hoții și vardiștii.”

La scurt timp însă, îmbrăcat în haine de polițist, individul i-a legat pe Jamal și Jamile cu un cablu și le-a pus o pungă de plastic pe cap, sufocându-i, scrie The Sun

După ce s-a asigurat că micuții nu mai respiră, Semir A. i-a scris o scrisoare de adio fostei sale partenere de viață în care i-a spus „Ai grijă, ne vedem în Iad. Copiii sunt în Rai”. 

Semir A. a mai menționat în rândurile scrise despre cum se simțea „înlocuit ca tată al copiilor”, dat fiind faptul că femeia începuse o nouă relație (Citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel