O fetiță care se afla cu tatăl său în mașină a sunat la poliție pentru a-l denunța că urcase băut la volan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O fetiță care se afla cu tatăl său în mașină a sunat la poliție pentru al denunța că urcase băut la volan / Foto: Pixabay
O fetiță care se afla cu tatăl său în mașină a sunat la poliție pentru al denunța că urcase băut la volan / Foto: Pixabay
O fetiță de 11 care se afla cu tatăl său în mașină a sunat la poliție pentru a-l denunța că urcase băut la volan.

O fetiță în vârstă de 11 ani din Mathay, Franța, care se afla în mașină cu tatăl său a sunat la poliție pentru a-l denunța pe acesta pe motiv că bărbatul conducea beat, scrie Quest France. Polițiștii au relatat că fata intrase în panică atunci când a văzut că tatăl său era atât de beat încât nu putea conduce așa cum ar fi trebuit. În mașină cu ei se afla și fratele fetei, în vârstă de 6 ani.

Potrivit autorităților, bărbatul și mama copiilor sunt  despărțiți. Acesta ducea copii acasă, la mama lor, atunci când copila a alertat oamenii legii. După ce a sunat la poliție, fetița a rămas în telefon cu un agent pentru a-i indica în mod constant locația până când polițiștii i-au localizat și l-au oprit pe bărbat.

Polițiștii au declarat că nu a fost ușor să găsească mașina bărbatului în trafic, asta pentru că el se afla în continuă mișcare și pentru că își schimbase traseul. În cele din urmă, vehiculul a fost oprit la intersecția autostrăzii Mathay de către polițiștii care făceau razii în acea zonă. Alcooltestul a indicat faptul că șoferul avea o alcoolemie mare, mult peste cât permite legea. Bărbatul a rămas fără permis de conducere, iar acum este cercetat. O anchetă este în curs de desfășurare.

Un viceprimar beat la volan a intrat cu mașina pe contrasens, s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Un accident grav a avut loc în județul Suceava. Viceprimarul comunei Mitocul Dragomirnei a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat, după ce s-a urcat beat la volan. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, potrivit Realitatea Plus. Incidentul s-a produs la sfîrșitul lunii septembrie.

Viceprimarul Ioan Ichimov se întorcea în comuna sa, atunci când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Nu a putut redresa mașina și s-a izbit puternic de un cap de pod, apoi s-a răsturnat.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul și a fost depistat cu 0.51 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel