O femeie susține că a slăbit 19 kg după ce a consumat cenușa soțului ei decedat. "Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie susține că a slăbit 19 kg după ce a consumat cenușa soțului ei decedat. "Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie" / Foto: Captură video The Sun
O femeie susține că a slăbit 19 kg după ce a consumat cenușa soțului ei decedat. "Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie" / Foto: Captură video The Sun
O femeie din SUA susține că a slăbit 19 kilograme după ce a consumat cenușa soțului ei răposat.

O femeie din SUA a mâncat cenușa soțului ei mort și spune că aceasta a ajutat-o să piardă aproximativ 19 kilograme, scrie The Sun.

Casie, o tânără în vârstă de 26 de ani din Tennessee, și-a pierdut soțul la doar doi ani și jumătate după ce l-a cunoscut. Sean și Casie se căsătoriseră la zece luni după ce s-au întâlnit, în 2009 şi erau de nedespărţit. Din nefericire Sean a murit brusc, în urma unui atac sever de astm. „Lumea mea s-a oprit în loc.”, a mărturisit femeia despre momentul în care și-a pierdut soțul.

Iniţial, femeia şi-a găsit alinarea purtând cu ea, oriunde mergea, cenuşa răposatului ei soţ.

„Îl iau cu mine peste tot, la magazin, la cumpărături, la film, în oraş să mănânc, oriunde merge. De fiecare dată când merg la magazin cumpăr mâncarea care îi plăcea lui, nu o mănânc, doar o gătesc pentru el. Unii râd, cred că glumesc, dar vorbesc serios, fac totul pentru soţul meu.”, a mărturisit Casie.

"Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie"

Totuși, mai târziu, acest lucru s-a transformat într-o obsesie periculoasă.

„Cred că odată cu transferul cenuşii sale, o parte a căzut şi într-o cutie de carton şi pe mâinile mele. Nu am vrut să şterg cenuşa, adică e soţul meu, nu am vrut să îi şterg urmele, aşa că m-am lins pe degete. Şi iată-mă astăzi, aproape două luni mai târziu, nu mă pot opri din a-mi mânca soţul. Mai întâi îmi ling degetul şi împrăştii cenuşa, apoi o mănânc. Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie, dar am ajuns să iubesc acel gust, a început prin a nu-mi dori să scap de cenuşă, iar acum am ajuns să o mănânc. Am pierdut 19 kilograme de când soţul meu a murit, practic singurul lucru pe care îl mănânc e cenuşa.”, a spus aceasta. 

Casie a mărturisit că gustă din cenușa lui Sean de aproximativ 5-6 ori pe zi și acum a mâncat aproape un kilogram din rămășițe bărbatului. Ea a mai spus că se simte vinovată după ce face acest lucru.

„Mă face să mă simt jenată, rușinată, dezgustată de mine, confuză, nebună. Trebuie să fii o persoană foarte bolnavă ca să mănânci cenușa cuiva.”, a spus femeia.

În afară de faptul că cenușa lui Sean se epuizează rapid, îmbălsămarea folosește opt substanțe chimice care pot provoca psihoză dacă sunt ingerate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel