O femeie și concubinul ei au fost găsiți înjunghiați mortal într-o casă din Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de fsHH de la Pixabay
Imagine de fsHH de la Pixabay
Descoperire macabră într-o casă din municipiul Constanța. O femeie și un bărbat au fost găsiți înjunghiați. 

Un bărbat şi o femeie au fost luni găsiţi morţi în casă, în municipiul Constanţa, cu plăgi tăiate la nivel toracal, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Trupurile celor două persoane ar fi fost găsite de fiul femeii.

'Astăzi, în jurul orei 18.10, poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi găsit mama şi pe concubinul acesteia decedaţi, în locuinţa femeii din municipiul Constanţa. Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani şi un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedaţi, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal', se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cercetările fiind efectuate sub îndrumarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Cadavrele urmează a fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

VEZI ȘI: Crimă Cernavodă. Filmul morții profesoarei de psihologie. Cum a intrat ucigașul în casă și care este motivul omorului

Tot în Constanța: Un bărbat a ucis-o pe sora iubitei sale cu 42 de lovituri de cuțit

Un bărbat a fost reținut după ce a ucis-o pe sora iubitei sale. ”Cruzime” - așa descriu anchetatorii scena înfiorătoare din Constanța. 

Femeia ucisă intervenise pentru a-și salva sora, însă a sfârșit sub furia de nedescris a bărbatului, care i-a provocat nu mai puțin de 42 de plăgi prin înjunghiere. Sora femeii ucise voia să se despartă de bărbat, iar, din acest motiv, între cei doi a izbucnit un conflict. Victima a intervenit în sprijinul surorii sale. Și-a salvat sora, dar nu și propria viață, pentru că agresorul, care a dat dovadă de o cruzime de nedescris, a răpus-o sub o avalanșă de lovituri de cuțit. Se pare că victima avea doar 32 de ani. 

Anunțul făcut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, AICI.

VEZI ȘI: Crimă și viol la Corbu. Mărturia cutremurătoare a femeii legate în timp ce fiica îi era violată și soțul ucis: A venit să se răzbune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel